Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Csatlakozz te is az AVON beszélgetéssorozatához!

2016. szeptember 26. - Antalfy Krisztina

Az AVON szeptember végétől egy új, havi beszélgetéssorozatot indít, amelybe Facebookon keresztül bárki becsatlakozhat élőben. Az adások során Ördög Nóra, a sorozat háziasszonya és műsorvezetője elgondolkodtató témákról beszélget magyar hírességekkel és szakértőkkel, melyek inspirációként hathatnak minden nő számára.

nevtelen_14.png

Több mint szépség – ez az a szlogen, ami az AVON 130 éves történetére alapozva határozza meg a vállalat jelenét és jövőjét. A vállalat ebből és nem másból, mint a nőkből és a világszerte több mint 6 millió Tanácsadóból meríti a legtöbb inspirációját. „Az AVON egy összetartó közösség, mely kiáll a nőket érintő ügyek mellett, és melynek tagjai támaszt nyújtanak egymásnak, történjék bármi. Mi erre vagyunk a legbüszkébbek. Tanácsadóink világszerte azon dolgoznak, hogy saját életükkel, munkájukkal, kisugárzásukkal inspirálják a körülöttük élő hölgyeket, segítsék őket az úton, melyen megtalálhatják a bennük rejlő szépséget. Ez pedig számtalan olyan érdekes témát érint és vet fel, melyről érdemes akár szakértők bevonásával is beszélni. Ezért is döntöttünk a beszélgetéssorozat indítása mellett” – mondta Végh-Kósa Anita, az AVON Kommunikációs vezetője.

nevtelenrt.png

A szeptembertől induló videósorozat háziasszonya Ördög Nóra lesz, aki hónapról hónapra olyan, nőket érintő izgalmas témákról beszélget vendégeivel, mint a női szerepek és szerepvállalás, az önbizalom, önmagunk elfogadása és az önmegvalósítás. A beszélgetőpartnerek között számos magyar hírességet és neves szakértőt köszönthetünk majd, köztük Dr. Almási Kittit, Geszti Pétert, Jakupcsek Gabriellát, Lakatos Márkot, Mautner Zsófit vagy Somát, akik az adott témában személyes véleményüket és tapasztalataikat osztják meg a kerekasztal beszélgetések során a nézőkkel.

A videókat az AVON Magyarország Facebook oldalán lehet élőben nyomon követni vagy visszanézni, illetve a kommentekben érkezett kérdésekre is válaszolnak a szereplők.

A kerekasztal beszélgetések időpontjai és témái:

Szeptember 28. szerda,19 óra: A jelenLÉT ereje
(Meghívottak: Jakupcsek Gabriella, Dr. Vida Ágnes, Rácz Zsuzsa)

Október 19. szerda, 19 óra: Elég jó vagyok?
(Meghívottak: Dr. Almási Kitti, Sándor Anikó, Geszti Péter)

November 2. szerda,19 óra: Egy nő, számtalan szerep
(Meghívottak: Földes Eszter, Soma, Béres Alexandra)

December 7. szerda, 19 óra: A Te utad, a Te életed
(Meghívottak: Juhász-Váczi Heni, Mautner Zsófi, Lakatos Márk)

nevtelen_3_55.pngTovábbi információ:
AVON Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4011746407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása