Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. október 07. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Bármennyire is élveztem az elmúlt meleg őszi napokat, a ködös reggelek és hűvös nappalok már éreztetik velünk, hogy végérvényesen beköszöntött a valódi ősz. A hűvösebb napokat pedig csak két módon tehetjük kellemesebbé. Vagy bekuckózunk a jó meleg ágyba, a puha takaró alá, egy csésze forró csokival a kezünkben és kizárjuk a világot, vagy sapkát húzunk a fejünkre, és nyakunkba vesszük a várost, hogy kiélvezzük a lehulló falevelek időszakát.

fotorcreated_94.jpgKép1/2/3/4

Idén megfogadtam, hogy a hideg ellenére sem fogok minden hétvégét otthon tölteni, mackó nadrágban. Inkább ünnepnek élek meg minden szabadnapot és kimozdulok otthonról.

Ennek örömére a nagy kiruccanás előtt gyorsan össze is szedtem azt az 5 apróságot, amely boldoggá tette az elmúlt hetemet. Remélem te is megtaláltad e heti örömforrásod...

♥ Hétfő

fotorcreated1_5.jpgKép

♥ Kedd

fotorcreatedssda.jpgKép

♥ Szerda

fotorcreated3_4.jpgKép

♥ Csütörtök

fotorcreatedcdsdcf.jpgKép

♥ Péntek

fotorcreatedee.jpgKép

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

nevtelen_3_57.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6411778957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása