Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megsérültél? Akkor állj át a sötét oldalra?

2016. október 13. - Antalfy Krisztina

Star Wars figurás sebtapasz a Hansaplattól

Könnyedén eldöntheted, hogy a sötét oldalra állsz vagy a lázadókat, esetleg a Jediket erősíted. Ha nem bírsz várni decemberig, a Zsivány egyes bemutatójáig, akkor van egy jó hírünk: a Hansaplast idén előrukkolt a Star Wars figurás sebtapaszokkal.

fotorcreated_99.jpg

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, baljós árnyak gyülekeztek: kisgyermekek, tinédzserek és felnőttek szereztek kisebb-nagyobb horzsolásokat és sebeket. A Jedi kódexben szereplő tanok szerint a megtisztított sebre rátehető a sebtapasz, ami Sitheket, Jediket és Vukikat egyaránt megvédi a piszoktól, baktériumoktól, de még a bőratkáktól is. A sérülés regenerálódása után, az eltávolítás sem igényel magas midiklorián szintet, hiszen a tapasz biztonságos tapadása érzékeny bőrre lett kifejlesztve, hogy fájdalommentesen váljon le a bőrfelületről.

img_9461.JPG

A Csillagok Háborúja mintájú sebtapaszokkal, kicsik és nagyok, lányok és fiúk megtalálhatják a kedvenc karaktereiket és kifejezhetik, hogy melyik oldalon is állnak az űropera harcaiban. Hiszen ki nem álmodott már arról, hogy – ha csak egy rövid ideig is – egy kicsit Darth Vader, Yoda vagy R2-D2 legyen.

Hansaplast Star Wars gyermek sebtapasz

  • 16 db sebtapasz
  • 3 különböző design a csomagoláson
  • A biztonságos tapadás biztosítja, hogy a sebtapasz a helyén maradjon
  • Fájdalommentesen eltávolítható
  • A nem ragadó sebpárna védi és körülpárnázza a sebet
  • Megvédik a sebet a piszoktól és baktériumoktól, miközben teljesen körülzárják azt

Ajánlott fogyasztói ár: 695 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4711813043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása