Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ajándékozz kényeztetést a hajadnak!

2016. november 30. - Antalfy Krisztina

Idén ghd COPPER LUXE kerüljön a fa alá!

Mindig csodáltam azokat a lányokat, akik fényes, dús hajkoronával rendelkeznek, irigykedve néztem bámulatos külsejüket. Annak érdekében, hogy a saját hajamból is szép, vagy legalább is valamilyen elfogadható frizurát varázsoljak, szinte minden eszközt és praktikát bevetettem. Idén ősszel azonban rábukkantam a ghd limitált COPPER LUXE, csodás réz árnyalatú kollekciójára, mely amellett, hogy remekül mutat a fa alatt, még a hozzám hasonló száraz, töredezett hajszálakat is újjá varázsolja.

lehetszrossz.png

Így nem volt kérdés, hogy mit kérek idén karácsonyra.

Az egyedi designnal gyártott és csomagolt ghd termékek már megszokottnak számíthatnak karácsonykor, idén sincs ez másképp, a limitált COPPER LUXE, réz árnyalatú kollekció mind színvilágában, mind csomagolásában bámulatos. Természetesen nem csak az egyedi színárnyalatú termékek találhatóak meg  a kollekció részeként, de alkalmi ajándékcsomagok, gift set-ek is a kínálat részét képezik és hidd el, ezek a termékkombinációk páratlan ritkaságnak számítanak!

ghd-copper-luxe-air-gold-800x351.png

A COPPER LUXE GOLD® V HAJFORMÁZÓ & AIR® HAJSZÁRÍTÓ ajándékcsomag  természetesen tartalmaz egy rézszínű Gold V. Classic hajformázót a hozzá tartozó hőálló alátéttel, illetve egy színtén rézszínű ghd Air hajszárítót. Mint az összes ghd karácsonyi ajándékcsomagot, ezt is bámulatosan szép egyedi díszdobozban teheted a fa alá.

Nem számít mennyire voltál rossz idén, ha a hajadhoz most jó lehetsz!

nevtelen_3_71.pngTovábbi információ:
ghd Magyarország
ghd Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1212013090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása