Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 tipp, hogy egyedivé tedd a karácsonyi csomagolást

2016. december 23. - Antalfy Krisztina

Amit kár lenne csak úgy egyszerűen széttépni

Nagy léptekkel közeledik a karácsony, ilyenkor mindenki sürög-forog, rohan és készülődik a régóta várt találkozások, az emlékezetes, boldog pillanatok ünnepére. Vannak, akik ilyenkor listát írnak a vágyaikról és vannak a szorgalmasabbak, akik már beszerezték a listán szereplő ajándékokat. Bár az ünnepi készülődés minden családnál más és más, egy dolog közös, az ajándékokat mindenki becsomagolja valahogy. A kérdés csak az, hogy miben, ill.  hogyan tehetjük különlegessé a fa alá szánt meglepetéseket. Az alábbi posztban elhoztam néhány igazi különleges, mégis egyszerű megoldást.

fotorchhhreated.jpg

Minden évben végtelen féle, színes és mintás csomagolót tudunk beszerezni a boltokból, amelyekkel aztán kisebb-nagyobb kézügyességgel becsomagoljuk a karácsonyra szánt ajándékokat. Ilyenkor valahogy mindenki a színes papírra, celofán csomagolásra, vagy a legegyszerűbb megoldásra, a papír tasakra esküszik, hisz a bejgli és a halászlé elkészítése között nem sok időnk marad az egyedi csomagolásra. De mi lenne, ha idén valami igazán különlegességgel lepnéd meg szeretteidet?

1. WC papír guriga, kicsit újra gondolva…


2. A WC papír guriga tovább gondolása…


3.
Régi, már elfeledett újságlapok…


4. Filléres megoldás műanyag poharakból…


5. Gombok, pöttyük, pomponok…


6. Amikor a kreativitás nem ismer határokat…


7. Kis ötlet, nagy megoldás…


8. Ötletes megoldások a fiókban porosodó térképekkel…


9. Ha valami egyszerűre vágysz…


10.
Olló, fotó és nagyi mérőszalagja…


Remélem tudtam adni néhány hasznos tippet az idei karácsonyi csomagoláshoz.
nevtelen2_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2812066567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása