Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

10 tuti kesztyű, amitől szebb lesz ez a zord tél

2017. január 04. - Antalfy Krisztina

A legtrendibb ötujjas kiegészítő

Szia Szépség! Végre elbúcsúztattuk az óévet, és reményekkel telve belevágtunk az új évbe.  Ennek örömére elhatároztam, hogy igyekszem tartani magam a saját terveimhez, határidőimhez. Első héten elkészítettem számodra egy kesztyűs kis összeállítást, amiből bízom, hogy tudsz majd inspirálódni.  

Kesztyű

Bár a kesztyű szezonális darab, ez a kis ötujjas szépség szerintem az egyik legklasszabb téli kiegészítő. A báli szezonban felvehetjük nagyestélyihez, egy randin a dögös koktélruhánkhoz, vagy csak úgy, a nagy mínuszokra való tekintettel az éppen aktuális összeállításunkhoz. Ha pedig még az apró részletekre is odafigyelsz, akkor garantáltan divatosan fogsz mutatni benne idén is!

kesztyű

Szerencsére ma már szinte minden megengedett, így bátran variálhatunk a színek, anyagok és fazonok terén, mindennek csupán képzeletünk szabhat határt. Egy jól megválasztott kesztyű, táska és cipő párosítás, pedig már önmagában is tökéletes megjelenést kölcsönöz az ember lányának. Csak aztán győzz válogatni a sok trendi, stílusos és olykor játékos darabok között!

1.

Kesztyű

2.

kesztyű

3.

Kesztyű

4.

Kesztyű

5.

kesztyű

6.

kesztyű

7.

kesztyű

8.

kesztyű

9.

kesztyű

10.

kesztyűnevtelen_3_80.pngKépek:
Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9512084353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása