Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Koppintsd le 2017 tavaszi trendjeit!

2017. január 31. - Antalfy Krisztina

Gyakran megkapom a következő mondatokat: „Szépen fogsz öregedni, mert nem vagy túl sovány.” „Bár nem vagy ropi, jól meg tudod válogatni a ruháidat.”  Most ezen vagy megsértődök, vagy nevetve legyintek rajtuk, és én bizony mostanában az utóbbit választom. Sőt!  Inkább beleharapok kedvenc csokis nápolyimba, miközben kiválasztom a mai ruhámat, mert azért mackónadrágban mégsem illik megbeszélésre menni, főleg ezekben a nagy mínuszokban. A változatosság kedvéért pedig ismét előkerült a kötött szoknya, vastag pulóver kombó. De addig is, amíg újra elővehetem imádott virágos nadrágomat, gyorsan átfutottam a 2017-es tavaszi/nyári „ready-to-wear” kollekciókat, csak hogy legalább már gondolatban hirdessem a tavaszt.

hermes-collection-summer-spring-runway-paris-fashion-week-2017-1-768x754.png

A divatot lehet szeretni, utálni, követni, vagy fittyet hányni rá, de szó nélkül elmenni mellette nem érdemes. A divat mindenhol ott van, rajtam, rajtad, a kollégán, a matektanárodon, ott látjuk mindenhol, mindenkin, főleg a fast fashion üzletek kínálatában. Te pedig ezek közül kiválaszthatod a számodra legjobban tetszőt, vagy épp fanyalgó tekintettel visszadobhatod a fenébe. Bármelyik csoportba is tartozol, valamilyen szinten biztos megérint téged is a trend szele. Az alábbiakban elhoztam néhány tavaszi trendet a nagy divatházaktól, amikből vagy inspirálódsz, vagy nem. Minden csak rajtad múlik.

tumblr_ofqmcxp2vo1r79qbvo1_500.jpgKép

1. Csíkos keresztbe-kasul

lightboxl20_jpg_3755_north_1160x_white.jpg

2. Elő a vállakkal!

3_3.jpg

3. Ki azokkal a melltartókkal!

fotorcreated_259.jpg

4. Kivirágozva

lightboxl10_jpg_1860_north_1160x_white.jpg

4. Kihajtott derekú darabok

4_3.jpg5. Pöttyökben

dior_galliano_dolce_gabbana_ss17.jpg

6. Kisárgulva

7_2.jpg

7. Sportosan

1_5.jpg

8. Ohh, azok a túlméretezett kabátok és válltömések

fotorcreated_260.jpg

9. Puffos ujjakra fel!

fotorcreated_261.jpg

10. Festményeket mindenhová!

tendencias-de-moda-ss17-oriental-print.jpg
+1  Magasított derék
tendencias-moda-pv17-cintura-alta.jpgPersze a fenti összeállítás nem azt jelenti, hogy idén tavasszal csak és kizárólag ilyen darabokban léphetsz ki otthonról, ez csupán egy ki mankó ahhoz, hogy belépj a divat őrületes körforgásába.
nevtelen_3_89.png

Forrás:
vogue.fr
bcncoolhunter.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5512171142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása