Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Online Shopping Nőnapra

2017. február 28. - Antalfy Krisztina

…ha már unod a virágokat

Lassan minden üzlet – legyen az webes vagy offline – nőnapi lázban ég. Ahova csak nézünk virágok, és bonbonok mindenhol, és bár mindig nagyra értékelem a gyönyörű virágcsokrokat, ma már jobban preferálom a „tartósabb” ajándékokat. Ezért a meglepetés varázsa helyett – na meg időhiány miatt - inkább kezembe veszem az irányítást, és felszabadulok az internetre, ahol általában mindig meg is találom azt, amit igazán szeretnék. Egy ilyen netes szörfözés közben bukkantam rá a Fashion Plus Női ruha webáruház, ami annyira bevált, hogy úgy gondoltam készítek róla egy bejegyzést, hogy te is megismerd ennek a remek csajos kis oldalnak a kínálatát.

giphy_49.gif

Ma már számtalan online bolt közül válogathatunk mi nők, de csak kevés olyan oldal van, ami valóban minőségi ruhákat kínál a vásárlóinak. A Fashion Plus női ruha webáruháznak jó ideje visszatérő vásárlója vagyok, így ezt nyugodt szívvel ajánlom neked.

Rendeltem már tőlük ruhát díjkiosztó gálára, elegáns blúzt megbeszélésre, de kényelmes pulóvert a hétköznapokra, és eddig még egyik darabban sem kellett csalódjak – ami a méretét, na meg a minőségét illeti.  

fotorcreated_339.jpg

Kép1/2/3

Szerintem mióta kitalálták az internetet, az online vásárlás a világ egyik legjobb dolga: nincs tülekedés, nincs sorbaállás, nincs tömeg, helyette van kellemes zene, meleg otthon, kényelem és egy csésze finom kávét, amit az óriási kínálat böngészése között kortyolhatok el.

gif_shopping_love.gif

Egy klikk a virtuális kosárra, és pár nap múlva már érkezik is a kiválasztott szépség.
Mert az a ruha szinte könyörög, hogy hozzád kerüljön!

Az ilyen vásárlásnál az egyetlen probléma, hogy csak egy fotót látunk a ruháról a képernyőn, amit sajnos nem tudunk megfogni. Azonban, ha betartunk néhány tippet, tuti, hogy nem lövünk mellé az online vásárlás során.

fotorcreated_340.jpg

Kép1/2/3

Minek órákat elvesztegetni, ha otthonról egy kattintással elintézhetjük a vásárlást?

1. Mindig ellenőrizd le a méretet!

Lehet, hogy te általában 38-as ruhákat viselsz, viszont a méretezés egy picit minden üzletben eltérhet. Ezért fontos, hogy mielőtt bedobod legújabb kedvenced a virtuális kosaradba mérd le mekkora a mellbőséged, valamint hogy milyen széles a derekad és a csípőd.

nevtelen_17.png

Természetesen a Fashion Plus Női ruha webáruház honlapján is fel van tüntetve egy mérettáblázat, melynek segítségével megnézheted, hogy a méreteid szerint melyik ruhaméret illik hozzád.

2. Mindig nézd meg a többi vásárló értékelését!

Mindig keress rá arra, hogy mit mondanak egy adott webáruházról a vásárlók. Ezek a vélemények azok, amik valóban visszatükrözik, mennyire megbízható egy webshop.

nevtelen_18.png

A Fashion Plus Női ruha webáruház oldalát megtalálod a Facebook-on is, így napi szinten értesülhetsz a legújabb akciókról, kollekciókól és a többi vevő véleményéről.

3. Nézd meg, hogy tudsz majd fizetni az oldalon, és mennyi idő alatt ér hozzád a csomag

A Fashion Plus Női ruha webáruház oldalán van lehetőség Utánvétes, ill. Banki átutalással fizetni. Az előbbi esetén a fizetés a Fashion Plus csomag átvételekor, közvetlenül a futárnak történik. 

tumblr_nunn8ywloq1sjc5sqo1_500.gif

Magyarország esetében a csomag kiszállításának időtartama 5-8 munkanap.

4. Nézd meg hogy tudod majd kicserélni a ruhát, ha esetleg nem jó!

Mindig olvassátok el, mi van akkor, ha a megrendelt ruha esetleg nem jó, és ki szeretnétek cserélni, vagy vissza szeretnétek kérni a pénzeteket. Ezzel nem árt tisztában lenni még akkor is, ha biztosak vagytok benne, hogy tökéletes lesz a kiválasztott ruhadarab.

trinity.gif

A Fashion Plus Női ruha webáruház oldalán pillanatok alatt segítséget kaphatsz, akár telefonon keresztül is felveheted a céggel kapcsolatot, H-P 9:00 - 17:00 óra között, a +36 (70) 398 10 84-es számon.

Ha körültekintően mindezeket körbejártad és szimpatikus a webáruház, akkor bátran vágj bele a Regisztrációba, majd a böngészésbe!

5. Jöhet a vásárlás, ugorj bele a kínálatba!

nevtelen_16.png

A következő posztban már a megrendelt szépségről fogok beszámolni!

clueless-cher-horowitz-curtsy.gif
nevtelen_3.pngTovábbi információ:
Fashion Plus Női ruha webáruház


Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr512300833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása