Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // 5 nélkülözhetetlen IsaDora szépség

2017. március 14. - Antalfy Krisztina

Csak, hogy szebben induljon a napod!

Az IsaDora Cool Matte kollekciójával tutira nem fogsz majd mellé lőni, olyannyira nem, hogy akár egy tökéletesnek látszó, makulátlan arcbőrt is elérhetsz a márka legújabb sminktermékeivel. A finoman fedő alapozóval, a lágy korrektorral és a remek matt szemhéjpúder palettával egyszerre frissítheted fel az amúgy csodás nappali sminked a rohanós hétköznapokon, de varázsolhatsz magadnak egy lélegzetelállító alkalmi sminket.
photocat_40.jpg

Ismerd meg az IsaDora Cool Matt kollekció egyik legszebb és legkiemelkedőbb darabjait!


1. EYE SCULPTOR BAR – Smokey Sculpt paletta (22)


Termékről:

A paletta tökéletes nappali vagy alkalmi szemsminkhez egyaránt. 5 árnyalattal, egymással keverhető színekkel és egy gyöngyházfényű highlighterrel (gyöngyházfényű). Lágy, selymes textúra, bársonyos finish és tartós hatás jellemzi.

photocat_41.jpg

Szerintem:

A matt árnyalatok kis kompakt csomagolásban kaptak helyet. Átlátszó fedelének köszönhetően már azelőtt megismerkedhetünk a paletta színeivel, mielőtt kibontanánk azt.

A paletta színei nagyon szépek, remekül össze lettek válogatva, világos alap, matt árnyalatú fedő szín és remekül satírozható sötét színek: szürke, hűvös sötétbarna és fekete. Az külön plusz pont, hogy a legjobban fogyó matt fedő szín nagyobb helyet kapott a palettában a többihez képest, ill. a komor, sötét szín valójában nem egy újabb unalmas fekete, hanem egy szénpor alatt megbújó gyönyörű padlizsán lila, mely csak akkor tűnik elő, ha felvittük a szemhéjra.

photocat_42.jpg

A színek könnyedén felvihetők, nagyon lágyak, finoman selymesek, az egyetlen negatívumuk, hogy kissé porolnak, felvitelkor a sötét festékből mindig jut a szemem alá is, ezt viszont remekül kompenzálják a gyönyörűen pigmentált, tökéletesen összesatírozható színek, a bársonyos finisek - hisz szinte láthatatlanul el lehet dolgozni a színek közti átmeneteket. Felvitelkor szépen, egyenletesen terülnek el a színek, nem foltosodnak, nem ülnek bele az aprócska ráncokba sem.

fotorcreated_383.jpg

A színek tartóssága egyébként nálam csillagos ötös, az alappal együtt hosszú órákat is kibírnak, jól bírják a napi rohanást, a munkahelyi stresszt, anélkül, hogy frissítésre szorulnának. Persze azért nem árt, ha néha ránézel az irodai tükörben a sminkedre!

Ára: 6990 Ft

2. ISADORA COVER UP- STICK 'N BRUSH / Alapozó

Termékről:

Alapozó és korrektor a finomabb ráncokat optikailag elkendőző lágy fókusz hatással. A beépített ecset segítségével könnyen eldolgozható a lágy, krémes textúra, és egy finom matt finis érhető el. Ideális a smink napközbeni frissítésére, visszacsavarható kiszerelésének köszönhetően tökéletes útitárs hosszabb-rövidebb utazások alkalmával. 

photocat_43.jpg

Szerintem:

Hála a praktikus kis kompakt csomagolásnak, gyorsan és praktikusan használható. Remek, hogy bárhova magammal vihetem, tökéletes on-the-go temék. Kettő az egyben fejének, na meg a beépített ecsetnek köszönhetően még könnyebb felvitelt biztosít.

Ideális egy nappali smink elkészítéséhez, de remek a smink napközbeni felfrissítésére is. Hibátlan fedést biztosít egész napra – persze azért nem árt lefixálni egy matt púderrel. Szeretem benne, hogy finom, lágy, krémes, könnyen eldolgozható textúrája van, ezáltal nem nehezíti el a bőrömet.

photocat_44.jpg

Használata:

1. Használjuk a sticket az arc középső majd külső részén. Húzzunk vele vonalat a homlokon, az orrnyergen, az orcákon és az állon. Ügyeljünk arra, hogy mindig lentről felfelé húzzuk a vonalakat.
2. Az ecset segítségével oszlassuk el az alapozót körkörös, enyhén nyomó mozdulatokkal. Ha erősebb fedést és színezést szeretnénk, használjuk újabb rétegben.

Színválaszték:

01 Light Beige
03 Cool Beige
05 Sand Beige
07 Olive Beige

isadora-1024x683.jpg

Tipp / Arc kiemeléséhez:

Használj természetes arcszínednél eggyel világosabb árnyalatot, és használd a sticket highlighteként az arc kiemelendő, világosabbnak szánt területein.

Tipp / Arcformázásához:

Használj a természetes bőrszínednél eggyel sötétebb árnyalatot. és használd a mélyíteni kívánt területeken, a természetes árnyék erősítéseként.

guide_coverupstickn.jpg

Tipp / Ecset tisztítás:

Ne feledd el, hogy rendszeresen tisztítani kell a szintetikus szőrből készült, beépített ecsetet - IsaDora Brush Cleanser ecsettisztítóval vagy kézmeleg vízzel,  használat előtt hagyjuk megszáradni.

Ára: 8200 Ft

3. COVER UP FOUNDATION & CONCEALER // Alapozó

Termékről:

Alapozó és korrektor egyben, mely tökéletesen elfedi a bőrhibákat és a finomabb ráncokat, mindeközben kiegyenlíti a bőrtónust és eltünteti a sápadtságot.

photocat_45.jpg

Szerintem:

Egyszerűen imádom! Az egyik legjobban fedő alapozó, amivel eddig találkoztam. Teljes fedést biztosít, tökéletesen elfedi a bőrhibákat, miközben érezhetően feszesíti és hidratálja is a bőrt.

Állaga a remek fedés ellenére is selymesen lágy, könnyű, krémes. Reggeli felvitel után egész nap fennmarad a bőr felszínén. Külön plusz pont jár neki a légmentes, pumpás kiszerelése miatt, aminek köszönhetően könnyedén felvihető, nem kell belenyúlni, nem kell pazarolni, és épp csak annyit nyomunk ki belőle, amennyire épp szükségünk van.  

photocat_46.jpg

Színválaszték:

60 Light Cover
62 Nude Cover
64 Classic Cover
66 Almond Cover
68 Honey Cover

unnamed_1_1.jpg

Ára: 8990 Ft

4. MATT FIXING BLOTTING POWDER // Áttetsző púder

Termékről:

Ez a matt, áttetsző kompaktpúder, mely rögzíti és tartósítja a sminket. Tökéletesen gátolja a T-zóna fényesedését, emellett zsírosodást szabályzó hatással bír. Optikailag elkendőzi a bőr egyenetlenségeit. A benne lévő hialuronsav fokozza a bőr vízmegkötő képességét.

photocat_47.jpg

Szerintem:

Sajnos eléggé zsírosodásra hajlamos a bőröm, főleg a T-vonalban, így bármilyen jó minőségű alapozót is használok, egy idő után kifényesedik az arcom, ezért nálam alap a kőpúder. Az IsaDora áttetsző púdere pedig az egyik legnagyobb kedvencem jelenleg.

photocat_48.jpg

Finom púder, mely valóban látványosan fixálja a sminket. Nem kell belőle túl sok, és máris megszűnik az az undok zsíros felület. A végeredmény pedig a lehető legtermészetesebb, és árnyalatának köszönhetően bármilyen alapozó felett remekül működik, pillanatok alatt áttetszővé válik, és így nem hagy maszkos hatást maga után.

shadeextension.jpg

Színválaszték:

00 Colorless
01 Sheer Blonde
03 Sheer Nude
05 Sheer Sand

Ára:
5600 Ft

5. ISADORA PERFECT COVERSTICK // Korrektor

Termékről:

Gyulladáscsökkentő hatású korrektor stift. Ideális kisebb problémás területek fedésére, a szem körüli területre nem alkalmas. Normál és zsíros bőrre egyaránt alkalmas.

photocat_49.jpg
Szerintem:

Amilyen kicsi olyan jó. A fedőképességére nem lehet panasz, ideális a kisebb problémás területek elfedésére, az apróbb pattanások, bőrhibák eltüntetésére. Szeretem benne, hogy finom réteget visz fel a bőrre, úgy fed, mintha nem is lenne rajtam semmi, mégis szép, egyenletes lesz a sminkem tőle. Én a stiftet egyenesen viszem fel a bőrre, majd ujjbeggyel elpötyögtetem.

photocat_50.jpg

+1. ISADORA CARING CLEANSING OIL // Sminklemosó

Egy smink sem örök, így nem árt, ha kéznél van egy szuper sminklemosó…

Termékről:

Olajos bázisú sminklemosó, mely kíméletesen távolítja el a vízálló sminket is. Tökéletesen alkalmas a legtartósabb smink eltávolítására is.

Olyan aktív összetevőket találunk benne, mint napraforgó olaj (hidratál, ápol, lágyítja a bőrt), borágó olaj (gyulladáscsökkentő hatású, hidratáló, helyreállító hatású), búzacsíra olaj (bőrlágyító, antioxidáns hatású), caprylic (kokuszolajból kinyert, kíváló bőrmegújító és lágyító, a bőr nedvességmegkötő képességét fokozó összetevő) és tocopheril acetát (az E-vitamin egyik formája, antioxidáns hatású)

skonhetsnyheter-isadora-caring-cleansing-oil.jpg

Szerintem:

Tetszik benne az áttetsző csomagolás - így folyamatosan látom mennyi van még az üvegben -, és pumpás kiszerelése, melynek köszönhetően tökéletesen adagolható. Külön plusz pont, hogy illatanyag-mentes és klinikailag tesztelt. Ápoló összetevőinek köszönhetően gondoskodik a bőr puhaságáról, hidratálságáról. 

Ára: 4990 Ft

Az Isadora termékei illatanyag-mentesek és klinikailag teszteltek az esetleges allergiás reakciók kizárása érdekében! Kaphatók: kizárólag a Douglas parfümériákban.

További információ:
IsaDora Magyarország

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1912334899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása