Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Májusi AVON újdonságok

2017. április 13. - Antalfy Krisztina

Káprázatos, vibráló élénk színek jelzik a nyár közeledtét a májusi AVON katalógusban. Különösen jó hír a lakkfüggők számára, hogy a közkedvelt mark. Gél hatású körömlakkok sora 9 új, varázslatos árnyalattal bővül, amelyek a nyári napsütést, a fagylaltok pasztell árnyalatait és a hűsítő víz színeit varázsolhatják körmeinkre.

fotorcreated_463.jpg

Emellett további manikűr trendekkel, természetes hatású alapozókkal, ápoló krémekkel és kényeztető testápolókkal ismerkedhetünk meg ebben a hónapban is.

mark. Gél hatású körömlakk
A nyár színei a körmökön

Nyári napfelkelte, kék lagúna, epres fagylalt. Ilyen és ehhez hasonló varázslatos nyári színekkel bővül a mark. Gél hatású körömlakkok palettája. A 9 új árnyalat segítségével üde, színpompás és ragyogóan fényes hatású manikűröket alkothatunk, amelyek garantáltan jókedvre derítenek bennünket, amikor csak ránézünk. A tartós Gél hatású körömlakkok ápoló omega olajat tartalmazó formulája már akár egy rétegben is tökéletes fedést biztosítanak a körmöknek. A tartós hatás eléréséhez ráadásul nem szükséges UV lámpa használata, és mint a hagyományos körömlakkokat, egyszerűen lemoshatjuk.

fotorcreated_450.jpg

Új árnyalatok: Daysie, Pine-Appled, Surebet, Cerise-ly, Periwinkles, Sea My Nails, Violaceous, Violetized, So Jelly

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON tipp:

A hosszan tartó hatás fokozása érdekében használjunk a mark. Gél hatású, fényes fedőlakkot, amely segít tartósabbá tenni a manikűrt, nem töredezik, és nem pattog le.

mark. Neonszínű körömlakk
A szezon sztárja

Hamarosan itt a nyár, ebben az időszakban szeretünk feltűnő, színes ruhákba bújni. Ne csak magunkat, körmeinket is öltöztessük ragyogó, extrém színekbe. A mark. Neonszínű körömlakkjai élénk, enyhén csillámos árnyalatai közül mindenki megtalálhatja kedvencét.

fotorcreated_451.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON True matt hatású ajakrúzs
Pink power!

A matt ajkak visszavonhatatlanul beleivódtak napjaink sminktrendjébe. Sokak örömére, az AVON méltán híres matt hatású ajakrúzs palettája 3 új, rózsaszín árnyalattal bővül. A hosszan tartó, magas fedésű rúzsok bársonyos formulájuknak köszönhetően simán siklanak az ajkakon, illetve nem szárítják, hanem mesésen hidratált érzést biztosítanak azoknak. Az üde frissességet és életteli megjelenést biztosító pink színű ajakrúzsok így garantáltan neszesszerünk pótolhatatlan darabjai lehetnek a nyár folyamán.

fotorcreated_452.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 699 Ft

AVON tipp

A rúzs használata előtt az árnyalathoz illeszkedő szájceruzával rajzoljuk meg ajkaink ívét, ezzel tovább tökéletesíthetjük, illetve amennyiben szükséges ívelhetjük és teltebbé tehetjük annak formáját. Érdemes a ceruzával egy picit ajkaink teljes felületét is besatírozni, így rúzsunk még tartósabb lehet.

mark. Körömdíszítő lakk
Engedd szabadjára a kreativitásod!

Nem csak az élénk színek, hanem a geometrikus formák is hódítanak ezen a nyáron – nem csupán az öltözködés, hanem a körömdíszítés terén is. Az AVON új, mark. Körömdíszítő lakkjainak segítségével könnyen elkészíthetjük a nyár legtrendibb manikűrjét. A speciális, vékonyított ecsettel precíz vonalakat húzhatunk és ügyelhetünk az egészen apró részletekre is. A látványos körmöknek csak a képzelet szabhat határt!

fotorcreated_453.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

mark. Arcpirosító púder  
Az üde pírért

Sminkelési rutinunk egyik fontos lépése a pirosítás, ezzel adunk életet a lealapozott, egységesített arcunknak. A hamvas arcpírt könnyen elérhetjük az új mark. Arcpirosító púdereinek segítségével, amellyel a friss, tavaszi virágok színeit varázsolhatjuk orcáinkra.

fotorcreated_454.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft

mark. Természetes ragyogást kölcsönző alapozó SPF 15
Kifutók ihlette hatás

A no make-up smink lényege a természetes, egészséges bőr megteremtése úgy, hogy a végeredménnyel olyan hatást keltsünk, mintha semmilyen dekorkozmetikumot nem használtunk volna. Ennek a szépségtrendnek kedvez a mark. új alapozója, mely finom ragyogást biztosít arcbőrünknek. A könnyű állagú alapozó vitaminokat tartalmazó formulája üde fényt ad és energiával teli külsőt kölcsönöz viselőjének. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik, így arcbőrünk megfelelő fényvédelmet kap használata során, ami különösen a nyári hónapokban lényeges. A pumpás kialakítású alapozók 5 különböző árnyalata közül mindenki könnyen megtalálhatja a bőrszínének leginkább megfelelőt. Élvezzük bőrünk ragyogását!

fotorcreated_455.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft

AVON Luxe kasmírpuhaságú 2 az 1-ben alapozó és sminkalap SPF 15    
A kasmír puha érintése

Minden nő szereti a puhaság érzését, legyen szó akár egy finomszövésű kasmír pulóverről vagy akár az arcbőrünkről. Az új Luxe 2 az 1-ben alapozó és sminkalap gyémántporos összetétele közepes fedést biztosít, mattít, csökkenti a tág pórusok láthatóságát, miközben bársonyosan puha érzetet hagy arcbőrünkön. Vegyes és zsíros bőrtípussal rendelkezők is használhatják.

fotorcreated_456.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 149 Ft

AVON Anew arcmasszírozó
A mezoterápia ihlette eszköz a bőr táplálásáért

A megfelelő arcápolásról sosem szabad megfeledkeznünk, az arckrémek és szérumok napi használata elengedhetetlen, hogy bőrünk hidratált legyen és fel tudjuk venni a harcot a nem kívánatos ráncok ellen. Ezen arcápolók hatását fokozhatjuk az AVON Anew arcmasszírozó használatával. A 144 göröngyös modulfejből álló eszközt a mezoterápiás eljárás ihlette. A krémek és szérumok használata előtt masszírozzuk át vele arcunkat, hogy azok hamarabb és hatékonyabban szívódjanak be bőrünkbe. Akár a kanapén ülve, kedvenc sorozatunkat nézve is használhatjuk, így szórakozva tehetünk arcunk szépségéért.

anew_arcmasszirozo.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 4 499 Ft

AVON Anew Reversalist regeneráló, többfunkciós nappali krém SPF 20
Hármas hatás a ráncok ellen

Az AVON legelső intelligens, többfunkciós arckrémje hatékonyan veszi fel a harcot a ráncokkal szemben, ugyanis egy arckrém, egy korrektor és egy BB krém hatását zárja egy tégelybe. Az AVON Anew Reversalist 3 az 1-ben nappali krém a Tri-Elastinex technológiának köszönhetően segít csökkenteni a ráncok külsejét és feszesíti az arcbőrt. Enyhén színezett formulája kiegyenlíti a bőr tónusát, optikailag simábbnak láttatja, illetve segít elfedni az apróbb bőrhibákat és a tág pórusokat. A minden bőrtípusra ajánlott többfunkciós krém fényvédőt is tartalmaz, így akár reggeli rutinunkat is lerövidíthetjük használatával és a ráncok elleni küzdelemben is hű társunk lehet.

fotorcreated_457.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 799 Ft

AVON True Nutra Effects Regeneráló és feszesítő termékcsalád
A feszesebb, rugalmasabb bőrért

Az AVON True Nutra Effects parabén-, ftalát- és színezékmentes bőrápoló termékcsaládja új tagokkal bővül – az AVON kínálatában hiánypótlónak számító nappali és éjszakai krémek ugyanis az 55 év feletti korosztálynak is segítséget nyújtanak ezentúl a mindennapi bőrápolásban. A ceramidokat, E-vitamint és quinoát tartalmazó továbbfejlesztett formula segít felvenni a harcot a mély ráncokkal szemben. A nappali és az éjszakai arckrém az arcbőr kontúrját fiatalosabbnak mutatja és segít feszesebbé és rugalmasabbá tenni azt. Gyorsan beszívódó összetételük miatt tökéletes választás a melegebb időre is.

fotorcreated_458.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

AVON True Nutra Effects Regeneráló és feszesítő nappali krém SPF 20: 2 099 Ft
AVON True Nutra Effects Regeneráló és feszesítő éjszakai krém: 2 099 Ft

AVON Tudtad-e?

A „super food”-nak is nevezett quinoa számos jótékony hatással rendelkezik. Már az inkák is fogyasztották, szent növénynek számított. Kiváló növényi fehérjeforrás, továbbá magas a C-, E- és B-vitamin, béta-karotin és ásványi anyag tartalma.

AVON True Nutra Effects Többfunkciós arctisztító
Hatékony multifunkciós tisztítás

A smink eltávolítása és az arcbőr lemosása kihagyhatatlan a napi rutinunkból. Az arcápolás alapja ugyanis a megfelelően megtisztított bőr, hiszen a hatóanyagok könnyebben szívódnak be és fejtik ki jótékony hatásukat. Az AVON Többfunkciós arctisztítója használható arctisztítóként, arcradírként vagy akár arcmaszkként is, hiszen gyengéden tisztít és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, előkészítve bőrünket a további ápoláshoz.

avon_true_nutra_effects_tobbfunkcios_arctisztito_1299_ft_0655_1_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 299 Ft

AVON Skin So Soft Háromfázisú testápoló olaj
Tápláló olaj koktél

3 értékes olaj különleges elegyét tartalmazza az AVON Skin So Soft testápoló olaja. A háromfázisú testápoló olaj első fázisa intenzíven táplálja a bőrt és érezhetően puhává varázsolja, a második fázis védi és hidratálja, míg a harmadik fázis mélyen hidratáló hatása miatt komfortérzetet biztosít a bőrnek. Használat előtt alaposan rázzuk össze, hogy a 3 réteg megfelelően összekeveredjen, majd öntsünk egy kicsit a tenyerünkbe és alaposan masszírozzuk bőrünkbe.

skin_so_soft_taplalo_testapolo_olajspray_arganolajjal_1099_ft_0630_4_es.jpg

Májusban nem csupán eme újdonságot köszönthetjük, a jól ismert Skin So Soft termékcsalád teljes egészében megújul.

AVON Care Bőrnyugtató és frissítő kéz-, köröm- és körömágybőr-ápoló krém
Nyugtató hidratálás

Nyáron sem szabad megfeledkeznünk kézfejünk megfelelő ápolásáról. Ebben az időszakban eltehetjük a zsíros, nehezebb kézkrémeket és helyettük a könnyű állagú társaikat helyezzük előtérbe. Az AVON Care zöldtea-kivonatot tartalmazó, hidratáló és bőrnyugtató krémje gyorsan beszívódik, így nyárra tökéletes választás.

fotorcreated_459.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 549 Ft

AVON Senses Romantic L amour krémtusfürdő
Parfümös krémesség

A parfümök ihlették a Senses tusfürdőcsalád legújabb tagját - az elegáns írisz, a meleg ámbra és a nemes rózsa elegye csodálatos illatúvá teszi a bőrt és romantikus hangulatba hoz minket. A krémes, tápláló formula pedig mennyeien puhává varázsolja a bőrt.

fotorcreated_460.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Senses Romantic L’amour krémtusfürdő 250 ml: 669 Ft
Senses Romantic L’amour krémtusfürdő 500 ml: 1 099 Ft

AVON Tejszínes eper habfürdő
Kényeztető, gyümölcsös habok

Az eperszezon sok desszert és ínycsiklandó finomság elkészítését teszi lehetővé, ezek közé tartozik az egyszerű, de nagyszerű tejszínes eper. A mennyei édesség illatát az AVON habfürdő formában hozza el nekünk. Kapcsolódjunk ki a kényeztető, illatos habok között!

tejszines_eper_habfurdo_949_ft_1199_9.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

AVON FootWorks Kókuszos lápápolási szett
A sima lábfejért

Lassan elővehetjük a nyitott cipőket, a nyári szandálokat és a sarukat. Mivel lábunk egész nap szem előtt van, így a megfelelő lábápolás elengedhetetlen. A FootWorks újdonságai moszat- és kókuszkivonattal ápolják és frissítik fel lábainkat. Először masszírozzuk lábfejünkbe a Hámlasztó lábradírt, mely eltávolítja a száraz, érdes bőrt és bőrkeményedéseket. Miután alaposan leöblítettük, a Hidratáló lábápoló krémmel tápláljuk a bőrt. Ha a meleg időben azonnali felfrissülésre vágyunk, fújjuk be lábfejünket a Hűsítő lábspray-vel.

fotorcreated_461.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
FootWorks Hámlasztó lábradír kókuszkivonattal: 769 Ft
FootWorks Hidratáló lábápoló krém kókuszkivonattal: 1199 Ft
FootWorks Hűsítő lábspray kókuszkivonattal: 769 Ft
FootWorks Kókuszos lábápolási szett: 2 737 Ft

AVON Remény szalagja infúziós kulacs
Kis dolog, de sokat jelent

Az AVON a remény szalagjával jelzett rózsaszín, illetve a nők biztonságáért kiálló kék adománygyűjtő termékeinek megvásárlásával mi magunk is kiállhatunk nőtársainkért. Az AVON adománygyűjtő termékeinek teljes hasznát, illetve minden értékesített termék után 1 Ft-ot automatikusan egy adománygyűjtő alapba helyez, melyből minden évben adományokat ad át e két ügy kapcsán fellépő szervezetek szakmai támogatására, továbbá figyelemfelhívó kampányokat valósít meg belőle. A Remény szalagja infúziós kulaccsal nemcsak az AVON törekvéseit támogathatod, de feldobhatod megszokott italod a friss gyümölcsök zamatos ízével.

remeny_szalagja_infuzios_kulacs_3000_ft_6327_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 000 Ft

Napozz okosan!

A nyár nagy részben a napsütésről, a pihenésről és a szabadban töltött időről szól. Viszont nem szabad megfeledkeznünk a megfelelő fényvédelemről sem. Használjunk a bőrtípusunknak megfelelő faktorszámú naptejet még felhős időben is, ugyanis a napsugarak 80%-a átszűrődik rajtuk keresztül. Az AVON kínálatában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terméket.

fotorcreated_462.jpgTovábbi információ:
AVON Magyarország

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4312425697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása