Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Koffein kényeztetés a bőrnek // TESZT

2017. szeptember 15. - Antalfy Krisztina

Kávés kozmetikumok a mindennapokra

Számtalan dologról képes vagyok lemondani, egyetlen dologról azonban képtelen lennék, az pedig a kávé. Talán épp ennek a nagy kávé imádatom révén találtam rá a Blue Bird Roastery-re. A termékpaletta egyelőre egy tusfürdőből és egy arclemosóból áll, de állítólag a kínálat jócskán bővülni fog a közeljövőben.

photocat_122.jpg

***

A HerbArting minden terméke ökológiai gazdálkodásból származó növényekből kézzel készül. A kávés tusfürdő finom mandulaolajból, minőségi sheavajból, egészséges E-vitaminból és bőrpuhító panthenolból áll, melyet lágyan radírozó kávészemcsék tesznek teljessé.  

giphy_94.gif

HerbArting kávés tusfürdő 

A terméknek erőteljes, mégis finom, kávés illata van. A zselés állagú tusfürdőben négyféle méretűre őrölt kávészemcsét találunk, ami használat során szerintem csöppet sem zavaró, épp ellenkezőleg: már a zuhany alatt érezhető a frissítő, puha érzet. Az elhalt hámsejtek könnyedén eltünteti, miközben kényezteti és lággyá teszi a bőrödet.

A tusfürdő nem tartalmaz semmilyen illóolajat, savas anyagokat vagy szárító hatású szappant. Így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.

A HerbArting kávés tusfürdőbe a Blue Bird kávépörkölő ütős és egyedi kávéja került. A Blue Bird blend a legjobb minőségű biogazdálkodásból származó brazil, guatemalai és columbiai Arabica kávé mellett egy kevés Robustát is tartalmaz, így szuperkrémes és koffeindús, amit már a bőrödön is élvezhetsz. Ráadásul ez a radírozóanyag lebomlik a természetben, így a környezetet is kíméli!

HerbArting kávés arclemosó

Igazán kellemes, klassz kis napindító a reggeli kávém mellett. Ennek a terméknek is nagyon finom, kávés illata van. Géles állagú arclemosó, tele apróra darált kávészemekkel, ennek ellenére  kellemes érzet nyújt az arcbőr számára. 

Használat során engem nem csípett vagy irritált a bőrt, lemosás után  finom, friss, puha, hidratált érzést nyújt. Alapja finom bio mandulaolaj és minőségi sheavaj, ami köztudottan puhítja és ápolja a bőrt. A tisztító hatást egy lágy kókusztenziddel éri el a termék, amely egy kíméletes természetes habosító anyag. A hozzáadott E-vitamin és B-vitamin extra ápolást ad.

0% mesterséges alapanyag 100% természetesség

Összességében csak ajánlani tudom, akár puha bőrre vágysz, akár tiszta, friss külsőre, főleg, ha hozzám hasonlóan te is imádod a friss kávé illatát! 

További információ:
Blue Bird Roastery
HerbArting

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode13
cameff_1501848501721_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6112871576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása