Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Budapest Fashion Night 2017

2017. október 05. - Antalfy Krisztina

Új helyszínen és egyszerre három brand bemutatásával ünnepelte 20. jubileumát a Budapest Fashion Night, Magyarország legpatinásabb divatrendezvény-sorozata. A Várkert Bazárban felvonuló tervezők közül Józsa Péter márkája, az ANTE képviselte a ruhákat, amelyeket a BERNADOTTE Jewellery ékszerei és a BE DFFRNT táskái tették teljessé.
bfn_be_dffrnt_kollekcio_web.jpg

Időpont: 2017. október 3 (kedd)
Helyszín: Várkert Bazár

Ismét nagy sikerrel zárult a 2017-es őszi BFN, amely immár 20. alkalommal várta a hazai divatszakma rajongóit a megszokott minőséggel, három bemutatkozó, fiatalos branddel és egy teljesen új környezetben, Budapest legkedveltebb rendezvényhelyszínén, a Várkert Bazárban.

bfn_bernadotte_kollekcio_web.jpg

A kifutóra lépő három márka közül Józsa Péter – ANTE (www.antecouture.com) – ruhakollekciójával egy izgalmas, új brand indulásának lehettünk tanúi, amelynek középpontjában a női szépség és annak szolgálata áll és ahol az öltözékek által a női kisugárzás válik láthatóvá.

bfn_ante_kollekcio_4_web.jpg

A ruhák mellett – mint a stílusos megjelenés elengedhetetlen részei - a BERNADOTTE ékszereit és a BE DFFRNT táskáit is megcsodálhattuk a kifutón.

bfn_ante_kollekcio_2_web.jpg

A BERNADOTTE Jewellery ékszerei, ahogy vártuk is, letisztultak, különlegesek és egyediek voltak. A kollekció alapmotívuma az egységet és a teljességet szimbolizáló kör pedig jól nyomon követhetően megjelent a bemutatott ékszereken.

bfn_ante_kollekcio_3_web.jpg

A BE DFFRENT megálmodott kollekciója a „kite” nevet kapta, a papírsárkány formaiságára utalva, hiszen a kifutón felvonultatott táskák jól láthatóan a deltoid forma kiindulásából és a rombusz geometriai játékból születtek meg.

bfn_ante_kollekcio_1_web.jpg

A bemutatót Kalmus Felicián csellóművész játéka tette még különlegesebbé, aki a finálé előtt kápráztatta el a közönséget csodás előadásával.

16142982_1852847904974491_7386538290460809649_n.jpgKép

A hivatalos programot természetesen most is egy fashion party követte, a Designer Room pedig – a BFN-eknél már megszokott módon - ezúttal is megnyitotta kapuit, hogy testközelből is szemügyre vehessék a meghívottak a kifutón látott kollekciók darabjait, valamint válthassanak pár szót a tervezőkkel.

bfn_2017_cimlap_web.jpg

További információ:
Budapest Fashion Night

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6712942601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása