Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Merj lajhár lenni! // Born to be Lazy

2017. október 16. - Antalfy Krisztina

Nem kell ahhoz hulla fáradtnak érezd magad a nap végén, hogy beiktass egy kis kényeztető házi wellnesst. Hiszen egy meleg fürdő, kellemes lágy zenével, és néhány illatgyertya társaságával mindig jó ötlet, hogy egy kicsit feltöltsd önmagad. A Balea új, limitált kiadású Born to be Lazy termékcsaládja most segít a nyugodt kikapcsolódás megvalósításában. És ami a legjobb ezekben a cuki termékekben, hogy már a csomagolásukról is ez az érés fog eszedbe jutni.  

photocat_5.jpg

BALEA BORN TO BE LAZY TUSFÜRDŐ

Az unikornisok ideje lejárt, és helyüket átvették a cuki, lusta lajhárok! Személy szerint én már nagyon vártam a dm új, limitál kiadású kollekcióját, és kicsit sem csalódtam. A Born to Be Lazy tusfürdő csomagolása imádnivaló, hisz egy bamba képű, kerek arcú lajhár mindig nagyon vicces, és szerintem bárkit megmosolyogtat, és jobb kedvre derít.

22499987_490896717934027_3338552094352211968_n.jpg

Állaga krémes, pont, mint bármelyik Balea tusfürdőé, illata kellemes, gyümölcsös, enyhén epres, de nem erőteljes, nem tolakodó, ezáltal nem is tartós, de talán ez nem is akkora baj. A minősége átlagos. Használat közben gyengéden tisztít, s közben finom, édes illattal  veszi körül a testünket.  

Kiszerelés: 300 ml

BALEA BORN TO BE LAZY TESTÁPOLÓ

Köztudott, hogy a lajhárok imádnak lustálkodni. Itt az ideje hát, hogy kicsit mi is eltanuljuk ezt a szokást tőlük. Kapcsolj ki és élvezd a Balea born to be Lazy testápolóját! 

received_1539859212749317-01.jpeg

A tusfürdőhöz hasonlóan kifejezetten szeretem a testápoló édes-gyümölcsös illata. Állaga könnyed, krémes, használata során nem ragad, nem hagy zsíros érzetet, hamar felszívódik és kellemesen nyugtat. 

Kiszerelés: 200 ml

A fürdőszobát elkényeztetést, hagyva is folytathatod a lustálkodást és kényeztetést, hiszen ha felteszed a Born to be Lazy szövetmaszkot, kedvenc könyvedet egy finom meleg tea társaságában olvashatod, és ezalatt szépülsz.

BALEA BORN TO BE LAZY TUCHMASKE

Nagyon, de nagyon  tetszik ez a maszk. Igaz részben a cuki csomagolása miatt csaptam le rá, de megérte, nem csak imádnivaló a külcsín, de remek a belbecs is. Már az első pillanatban megütötte orromat a maszk trópusi gyümölcs és egzotikus virág illata.

received_1539858662749372-02.jpeg

Én kihasználtam azt a bő 15 percet amíg fent volt - összeütöttem egy gyors vacsorát -  s ez alatt az idő alatt egy csöppet sem irritált vagy égetett. Miután leszedtem, a bőröm érezhetően simább, hidratáltabb lett tőle, s kellően felfrissített.

A termékek már a dm üzletekben vannak a készlet erejéig elérhetőek. 

További információ: 
dm Magyarország
Szépségsztorik

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2612992604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása