Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen egy őszi Rossetti Bizsu Workshop

2017. november 05. - Antalfy Krisztina

Október 18-án került megrendezésre a Rossetti Bizsu második workshopja, ahol ismét lélegzetelállító kiegészítőkben gyönyörködhettünk. A rengeteg különböző stílus és forma mellett óriási előny, hogy termékpalettájuk bárki számára elérhető.
collage_photocat_4.jpg

Időpont: 2017. október 18. szerda
Helyszín:  Fröccsterasz Télikert 

A cég 20 éve van jelen a magyar piacon, mára elérték, hogy az ország legnagyobb bizsu beszállítói legyenek. Termékeiket webáruházuk mellett (www.rossettibizsu.hu) viszonteladói partnereiknél lehet beszerezni, akik nem kisebb nevek, mint a Rossmann, Auchan, Müller. Gondosan ügyelnek arra, hogy hétről hétre új kollekció fogadja a vásárlókat.

modellrossetti_7.jpg

Az idei workshop tematikája nagyon érdekes volt, ugyanis a legtöbb nő problémáját sikerült középpontba állítani. Felveszünk egy ruhát és nem tudjuk igazán, milyen kiegészítővel lehetne  a legjobban feldobni. Lakatos Jusztina a brand kreatív vezetője rengeteg ötlettel állt elő. Megmutatta, hogy egy egyszerű szettből is lehet elegáns darabot varázsolni csupán a színekre és a formákra kell ügyelnünk. Idén ősszel hódít a gyöngy, valamint a a rosegold és a  hematit kifinomult árnyalatai. Továbbra is divat a csipke és a csipke hatású kiegészítők, és még az idei télen is viselhetünk chokert. A hűvös idő beköszöntével előkerülnek a stólák,sálak, erre  rengeteg kötési technikát láthattunk. Nagyon érdekes volt látni, hogy ugyanaz a kiegészítő mennyire másként működik attól függően, hogyan tesszük magunkra.
workshoprossetti_56.jpgAz eseményt a kísérőprogramok tették még színesebbé, ugyanis ingyenes sminkelésre és sminktanácsadásra nyílt lehetőség Jankó Zsanett smink- és maszkmester jóvoltából, valamint a nemzetközi JOICO márka is képviseltette magát Szikriszt József mesterfodrász személyében, aki pillanatok alatt gyönyörű frizurákat alkotott a jelenlévőknek, és remek példákat mutatott a különböző nyakláncok, karkötők szokatlan , de különleges felhasználására frizurákhoz.

workshoprossetti_84.jpgÜde színfolt volt az esemény a csajos programok palettáján, reméljük, folytatni fogják ezt a kezdeményezést. Viszont addig is érdemes figyelni Facebook- és weboldalukat, hiszen remek inspiráció a hétköznapokhoz.

workshoprossetti_48.jpg

Ruhák: Nana’s Fashion, Pepe Jeans
Smink: Jankó Zsanett
Haj: Szikriszt József- JOICO

További információ: 
Rossetti Bizsu

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

cameff_1501848501721.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3313183522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása