Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Vegán testápolási termékekkel hódít a Fa

2018. január 29. - Antalfy Krisztina

Csütörtök reggel  képzeletben elutazhattunk Hawaii egyik legszebb tengerpartjára és belekóstolhattunk a vegán életformába. Bár a célállomás ezúttal csupán a Tropicarium volt, a Henkel Magyarország csapata mindent megtett azért, hogy néhány órára kizárhassuk a zajos külvilágot, és egy pálmafákkal szegélyezett, eldugott kis öbölbe csöppenhessünk bele, ahol hangosan szól az ukulele, gyönyörű lányok járják a hula táncot, karnyújtásnyira tőlünk cápák úszkálnak, s mindeközben finom gyümölcskoktélok készülnek a bárpultnál. A Fa Island Vibes termékcsalád bemutató sajtótájékoztatója igazán emlékezetesre sikeredett, az újdonságok ismertetése  közben valóban a Paradicsomban érezhettük magunkat.
aaa_3318.JPG

Időpont: 2018. január 25. 
Helyszín: Campona

A Fa úgy döntött, nyit a fiatalok felé, éppen ezért öltöztette a millennial generáció számára érdekes és divatos trópusi környezetbe Island Vibes termékeit, lehetővé téve, hogy a legnagyobb téli hidegben is a legpompásabb egzotikus környezetben, Balin, Fidzsi szigetén vagy éppen Hawaii-on érezhessük magunkat. A korosztály számára azonban nemcsak ezért lesz kiemelkedően vonzó a Fa vadonatúj termékcsaládja: a vegán életérzést és életmódot ez a generáció érzi leginkább sajátjának.
aaa_2735.JPG

A vegán tanúsítvány megszerzésére rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak. Az összetevők nem tartalmazhatnak húst, halat, baromfitermékeket, állati mellékterméket, tojást vagy tojástermékeket, tejet vagy tejtermékeket, mézet vagy méhészeti termékeket. Nem tartalmazhatnak ismert állati eredetű genetikailag módosított élőlényeket (GMO) vagy géneket, amelyek az összetevők vagy késztermékek előállításához használatosak.
aaa_3161.JPG

„A vegán bőrápoló termékek különösen ajánlottak a különféle állati eredetű táplálékintoleranciákkal küzdők számára. Leggyakrabban az ilyen túlérzékenységi reakciók első tünete a kellemetlen bőrelváltozások, így például a bőrszárazság, a viszketés vagy éppen a kiütések megjelenése" - mondja dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus, majd hozzáteszi, a bőrrel kontaktusba kerülő állati összetevők közvetlenül is provokálhatnak ilyen nemkívánatos bőrtüneteket.

aaa_3462.JPG

A Fa márka 1954 óta egyet jelent az innovatív testápolási termékekkel, amelyek kényeztetik  az érzékeket és ellenállhatatlanul puhává varázsolják a bőrt. A világ egyik legismertebb márkájaként a termékeik megtalálhatóak a Közel-Kelet, Afrika, valamint az Ázsia-Csendes-óceáni régiók polcain is. 2018-ban új, vegán termékcsaláddal bővül a Fa portfóliója. Az Island Vibes három illatban kerül kereskedelmi forgalomba, a termékek között pedig a tusfürdők, izzadásgátlók mellett ezúttal a Fa első testradírja is debütál.

aaa_3690.JPG

És most ismerd meg a Fa legújabb termékeit!

TUSFÜRDŐK

Fa Island Vibes Hawaii Love Tusfürdő

Fa Island Vibes Hawaii tusfürdő az ananász és törpe hawaii rózsa frissítő tengerparti illatával. A gyengéd formula összetevőinek köszönhetően könnyen habzik és kellemesen lágy érzetet kölcsönöz a bőrnek. PH bőrsemleges. Igazoltan bőrbarát. Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termék.

499426.jpeg

Fa Island Vibes Fiji Dream Tusfürdő

Fa Island Vibes Fiji tusfürdő vitalizáló, tengerparti hangulatot idéző görögdinnyés és ylang-ylang illattal. A gyengéd formula összetevőinek köszönhetően könnyen habzik és kellemesen lágy érzetet kölcsönöz a bőrnek. PH bőrsemleges. Igazoltan bőrbarát. Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termék.

fa-island-vibes-belebendes-duschgel-fiji-dream-5325285.jpg

DEO SPRAY-K

Fa Island Vibes Fiji Dream Izzadásgátló Deospray

Fa Island Vibes Fiji Dream izzadásgátló dezodor görögdinnyés és ylang-ylang illattal. Duo-release technológia mozgásra és nedvességre (stressz, izzadás) aktiválódó formulával. Hosszantartó nedvesség és kellemetlen szag elleni védelem, hosszantartó illattal, alkohol nélkül. Gyengéd és precíz szórófejjel. Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termék.

499081.png

Fa Island Vibes Bali Kiss Izzadásgátló Deospray

Fa Island Vibes Bali Kiss izzadásgátló dezodor mangó és vanília-virág illattal. Duo-release technológia mozgásra és nedvességre (stressz, izzadás) aktiválódó formulával. Hosszantartó nedvesség és kellemetlen szag elleni védelem, hosszantartó illattal, alkohol nélkül. Gyengéd és precíz szórófejjel. Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termék.

499076.png

ROLL-ON

Fa Island Vibes Fiji Dream Izzadásgátló Golyós dezodor

Fa Island Vibes Fiji Dream izzadásgátló golyós dezodor görögdinnyés és ylang-ylang illattal. Duo-release technológia mozgásra és nedvességre (stressz, izzadás) aktiválódó formulával. Hosszantartó nedvesség és kellemetlen szag elleni védelem, hosszantartó illattal, alkohol nélkül.

495171.png

Fa Island Vibes Hawaii Love Testradír

Fedezd fel a Fa Island Vibes Hawaii Love testradírt, az ananász és törpe hawaii rózsa frissítő tengerparti illatával. Finom radír szemcsék, sárgabarackmag-kivonattal eltávolítják az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, friss és fiatalos kinézetet kölcsönöz a bőrnek. A természetes és finom súroló részecskék gyengéden radírozzák és selymessé teszik a bőrt. PH bőrsemleges. Igazoltan bőrbarát.

fa-island-vibes-taegliches-duschpeeling-hawaii-love--10035374_b_p.jpg

 Alkalmazás előnyei:

  • Az elhalt hámsejtek eltávolításával és a hámlasztás elősegítésével a hidratálást segíti elő azáltal, hogy növeli a bőr felszívó képességét.
  • Borotválkozás előtt megelőzhető a szőrtüszők begyulladása.
  • Nyáron napozáskor a bőr gyorsabb és egyenletesebb barnulása érhető el általa.
  • Problémásabb területeken (comb, fenék, has) a narancsbőr elleni küzdelemben is segítséget nyújthat a testradír finom körkörös mozdulatokkal történő masszírozása.
  • Elkerülhető vele a verejtékmirigyek gyulladása, ami gyulladásos-kiütéses bőrbetegséghez vezethet.

Dr. Kassai Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus véleménye szerint. Vegán tanúsítvánnyal bíró vegán termék. 

És ha mindez nem lenne elég, nyerj egy egzotikus utat!

fa_island_vibes_promo_kv_highres.jpg

További információ:
http://www.fapromo.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

 

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1813611673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása