Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így csempéssz szerelmet LUSHan a fürdődbe!

2018. február 02. - Antalfy Krisztina

Közeledik a Valentin nap, mely egy elég megosztó ünnep itthon, van aki épp csak elviseli, van aki kifejezetten utálja, és a sok szépség ellenére sem talál benne semmi örömet. Én viszont úgy vagyok vele, ha már amúgy is elkerülhetetlen, miért ne élvezzük ki, miért ne adjuk át magunkat maximálisan a rózsa illatú, csupa csokis Bálint-napnak? Első lépésben szerezzünk be néhány kényeztető finomságot a Lush Valentin-napi újdonságaiból, zárjuk ki a zajos külvilágot, csobbanjunk egy nagyot a fürdővízbe, lazítsunk és hagyjuk, hogy hasson ránk a pillanat!

received_1652426484825922-01.jpeg

1.  Love Boat fürdőbomba

Egy új kapcsolat hullámait próbálgatod? Viharos vizekre tévedtél? Tedd félre a gondokat, irány a Love Boat szerelemhajója! A rakomány bio édesnyarancsolaj és szicíliai citromolaj. Dobd forró vízbe, hogy a hajód biztosan a fürdővíz felszínén maradjon. Engedd, hogy a bizsergetően vidám illat örvényei elragadjanak életed utazására.

received_1652426508159253-03.jpeg

2. Whole Lotta Love habfürdő

Szerelem: hát nem pont olyan, mint két fénylő, vörös szív, krémes, bőrlágyító sheavajjal összetapasztva?

received_1652426494825921-02.jpeg

3. Cherryish testradír

Rómeó és Júlia sosem éltek át ilyen csodát, bár nekik nem is volt csokis-cseresznyés finomságuk, ami mindent elsimít. A fair trade bio kakaóvaj és a finom tengeri só hidratáló radírozása a bőr ünnepe. Ahogy felviszed ezt az ínycsiklandó radírt a nedves bőrödre, az őrölt cseresznyemagok felpezsdítik a véred. A meleg, vidám kakaó-abszolút és egy leheletnyi édesmandulaolaj garantálja, hogy többet, többet és még annál is többet akarsz majd!

received_1652426514825919-02.jpeg

4. Melt My Heart masszázstömb

Engedd, hogy a masszázstömb vonzó illata elbűvölje és elvarázsolja az érzékeid. Mintha egy gyógynövényekkel teli kertben siklanál, a ciprusolaj és a vidám narancsvirág-abszolút hozzád csalja a titkos szerelmedet. Engedd, hogy a fair trade bio kakaóvaj édes lágysága elcsábítson, míg a szárított rózsaszirmok érzéki hangulatba hoznak a nap bármely szakában. Pihenj, lazíts és hagyd, hogy az ibolyalevél-abszolút és a tömjénolaj elvégezzék a munka érdemi részét!

pri_64633785.jpg

5. Brazened Honey arcpakolás

Élénkítsd fel a bőröd ezzel a stimulálóan friss arcpakolással, melyben friss édeskömény, gyömbérgyökér, petrezselyem és koriander távolítja el a mérgeket. Zsálya, rozmaring és borókabogyó főzetet használunk kardamommal és szegfűszegolajjal a fertőzésgátló tulajdonságaik miatt, friss lime-levet a bőr tisztítására és szabad tartásból származó tojást, valamint mézet és mandulaolajat a bőr nyugtatására és hidratálására. Simíts az arcodra egy bőséges réteget és hagyd fent 10-15 percig.

received_1652426471492590-02.jpeg

Még több Valentin-napi terméket és ajándékcsomagot a Lush weboldalán találsz: https://hu.lush.com/products/valentin-nap

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

 

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4313626640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása