Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ettől pillanatok alatt csókolni való ajkaid lesznek

2018. február 06. - Antalfy Krisztina

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló // TESZT

Kislányként imádtam a telet, képes voltam hosszú órákat hógolyózással, szánkózással tölteni, miközben fittyet hánytam a hidegre és a szélre. Azonban, ami kislányként nem zavart, az ma szinte elviselhetetlenül kellemetlen és zavaró tud lenni számomra, ilyen többek között a száraz, kicserepesedett ajkak, melyek fájdalmasak, csúnyák és még a legszebb sminket is képesek elrontani. Szóval ahogy a bőrömnek kellett a megfelelő hidratáló, úgy szükségem volt egy szájmentő termékre is.
img_0426-01.jpeg

Így bukkantam rá a Naturprodukt oldalán a Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápolóra, s bár először kissé szkeptikus voltam, nagyon megszerettem, hisz ajkaim még soha nem voltak ennyire ápoltak és puhák, mióta a Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápolót használom.

Amit a termék ígér:

A Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló segítségével az ajkak dúsabbnak és teltebbnek tűnnek. A keresztkötéses hialuronsav és bőrápoló lipidek kombinációja gondoskodik a bársonyos, teltebb ajkakról és hosszantartó ápolt érzést biztosít.

img_0425-01.jpeg

Szerintem:

A Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló két színben kapható: Rosé és Marsala. Hozzám a sötétebb (marsala) árnyalat érkezett, aprócska kis tubusban, 7 ml-es kiszerelésben. Használata azonban nagyon egyszerű, krémes, lágy állagú. 

Felkenéskor enyhe bizsergető érzést lehet érezni, de nem kellemetlen, nem csíp, nem ragacsos. Igaz, hatalmas változást nem okoz - a plasztikai sebészt nem pótolja, azt ne is várd - de láthatóan teltebbé válik tőle a szád. Bár nekem eleve nagyon vékony ajkaim vannak, az ajakápoló használata után sokkal puhábbá, íveltebbé váltak az ajkaim. A smink pedig így sokkal, de sokkal látványosabb, és szebb. Szerintem újra fogom venni!
img_0427-1-01.jpeg

A Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló a benne található bőrbarát lipideknek köszönhetően igazán puhává varázsolja még a legcserepesebb ajkakat is, ráadásul hialuronsavat is tartalmaz, mely még teltebbé varázsolja azokat. Applikátora megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a használatát, így a termék felvitelekor roppant egyszerűen érhetik el ajkaink a természetes szépségüket. Sőt, a teljes élmény elérése érdekében, azonnal két szín közül választhatunk, gyönyörű rose és a kicsit sötétebb marsala árnyalata is létezik a terméknek.

Bár gyakran váltogatom a táskáimat - összeállításomtól és kedvemtől függően - ebből a szuper ajakápolóból mindig tartok egyet magamnál, hiszen napközben néha akarva-akaratlanul is lenyalogatom a számról a rúzst, de ezzel pillanatok alatt ismét szép fényt és puhaságot adok ajkaimnak. Emellett van egy az autóban is, így garantáltan nem felejtem a mindennapi rutinomból sem.

Apropó, gondoltatok már arra, hogy akár a közelgő Valentin-napkor is bevethetitek ezt a csábító ajakápolót?

img_0428-01.jpeg

Alkalmazás:

Naponta legalább kétszer vidd fel az ajkakra a szivacsos applikátor segítségével. A Volumennövelő ajakápoló gondoskodik az ajkak teltségéről és csillogásáról.

Kiszerelés: 7 ml
Lelőhely: Patika, Naturprodukt online
Ára: 2989 Ft

img_0433-01.jpeg

Összetevők: Hydrogenated Polyisobutene, Ricinus Communis Seed Oil, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer, Aqua, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Stearate, Menthol, Cylindrotheca Fusiformis Extract, Glycine Soja Seed Extract, Portulaca Pilosa Extract, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Sodium Isostearate, Sorbitan Isostearate, Benzyl Nicotinate, Sucrose Cocoate, Palmitoyl Tripeptide-38, Ethylhexylglycerin, BHT, Mica, Silica, Titanium Dioxide, Iron Oxides.

img_0434-01.jpeg

És hogy Te is mielőbb ki tudd próbálni ezt a szuper kis ajakápolót, most megajándékozlak egy 15%-os kedvezménnyel, melyet akár már mától is felhasználhatsz. 

Ehhez nincs más dolgod, mint érvényesíteni a kódot!

Kód: Voilamode01
Érvényesség: 2018-03-05
Kedvezmény: -15%

Jó  vásárlást!

További információ:
www.naturprodukt.hu

A képek Canon EOS M100 fényképezőgéppel készültek. 

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2913627302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása