Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

ISADORA Big Bold Waterproof szempillaspirál

2018. augusztus 28. - Antalfy Krisztina

Helló szuperdús pillák!

Persze a nyár nem csak a felhőtlen nyaralásról és a csobbanásról szól, ám ha az ember lánya mégis víz közelébe kerül, nem árt ha a pilláin lévő festék tartós és megfelelően vízálló. És valljuk be, az idei nyár olyan forró napokat tartogatott már eddig is számunkra, így elég volt, ha kiszálltunk a kocsiból, vagy felszálltunk valamelyik légkondi mentes buszra, és gyönyörűen megkomponált sminkünk  máris önálló életre kelt. Ezt elkerülve én az IsaDora Big Bold Waterproof szempillaspirálját használom.

ide_by_sideor_miles_apartbest_friends_are_foreverclose_to_the_heart_2.jpg

Imdádom benne, hogy könnyen használható, nem nehezíti el a pillákat,  jól helyt állt a 40 fokos városi hőségben és még a hétvégi nagy fürdőzéseket  is simán kibírta.

Termékről

Az IsaDora Big Bold Waterpoof vízálló, krémes, rétegezhető formulájú szempillaspirál. Csodálatosan dús, szépen eválasztott szempillákat varázsol viselőjének, ahogy azt a klasszikus Big Bold szempillaspirálnál már megszokhattuk – és most vízálló változatban is.

img_20180828_120407-02.jpeg

Külcsín

Letisztult, egyszerű külső, óriási spirál fejjel. Bár először úgy gondoltam nehéz lesz majd ezzel a kefével dolgozni: nem viszi fel szépen a festéket, csomósít és majd jól összekenem vele a szemhéjam a reggeli sietségben – de szerencsére tévedtem.

img_20180828_120530-01.jpeg

A spirál keféje

Pozitívan csalódtam ebben a termékben. A krémes textúrának és a kefén található hosszabb és rövidebb sörtéknek köszönhetően álomszép, extra dús pillákat varázsolt számomra. Annyira intenzív, mély fekete a festék, hogy a spirál – tusvonal, szemhéjpúder nélkül - akár önmagában is megállja a helyét a rohanós hétköznapokon.

Hatás

A reggeli készülődés során, már egy réteg felvitele során is szép hosszú pillák jelennek meg a tükörben, de egy újabb és újabb réteg felkenése után máris dúsabbá és látványosabbá válik a tekintet. Sőt! Ami a legjobb benne, hogy sokadik réteg után sem pereg, nem csomósodik, és a nagy melegben sem kenődik el. Emellett a tartóssága is csillagos ötös nálam, és bármilyen sminklemosóval könnyű leszedni.

img_20180828_120642-01.jpeg

Összességében

Szerintem megéri a pénzét, és épp olyan, mint az a bizonyos is fekete ruha: egy nő neszesszeréből sem hiányozhat! Ha elfogy, én biztos újra veszem.   

Ajánlott fogyasztói ár: 
5490 Ft

powerpuff-girls-eyelashes-innocent-pretty.gif

Az ISADORA Big Bold Waterproof szempillaspirált a Douglas üzleteiben tudod megvásárolni. 

További információ:
https://www.douglasshop.hu/

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @voilamode_

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7914207415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása