Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Süel 2019. tavasz-nyár

2019. május 27. - Antalfy Krisztina

Hófehér ragyogás a mindennapokra

A fehér szerintem tipikusan az a szín, ami igazán illik a forró nyári napokhoz, soha nem megy ki a divatból, és ami mindenkinek remekül áll. Jól tudja ezt Csillag Zsuzsi is, a Süel tervezője, aki a számtalan csodás, színes összeállítás után ezúttal egy igazán különleges, hófehér kollekcióval rukkolt elő. Én már most imádom!

suel_9_white_a_salon_budapest_magyar_divat_kotott.jpg

Óriás színkavalkád helyett megérkezett a letisztult, ragyogó fehér: „Mindenképpen valami olyasmivel akartuk nyitni a nyarat, ami nem egy megszokott Süel anyag. Szerettem volna megmutatni, hogy színek nélkül is különlegeset tudunk alkotni csupán a kötés technikákkal és a fonalvastagságokkal játszadozva. Az egyik kedvencem egy teljesen új szuper vastag fonal, amit dekorációnak használtam. Bőrhatású szalag, szakaszonként lurex fonallal összekötve.” – mondta Csillag Zsuzsi tervező.

suel_4_white_a_salon_budapest_magyar_divat_kotott.jpg

A kötött darabok különlegességét ezúttal az adja, hogy a 100% pamutfonalakat helyenként fénylő lurex szálakkal keverték.

A vastag és áttetsző felületek váltakozása révén tökéletes fehér nyári viseletekkel találkozhatunk a Süel üzleteiben, melyek ideálisak egy fülledt, nyár esti randevúra, de egy hűvösebb, rohanós reggelen is remekül megállják a helyüket. 

suel_3_white_a_salon_budapest_magyar_divat_kotott.jpg

Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül a különleges helyszín választás mellett sem. A bájosan szeplős, vörös hajú modellt a gánti bauxit bánya vörös földjén fotózták, mely egyszerre idéz egy elhagyott sivatagot és marsbéli tájat. Fantasztikus! suel_6_white_a_salon_budapest_magyar_divat_kotott.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2914967756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása