Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Divatba jött az olvasás

2012. április 05. - Antalfy Krisztina

Könyv a táskában, vagy táska a könyvben?

Szeretsz olvasni, esetleg igazi szépirodalom rajongó vagy, mindemellett gyakran táskamániásnak titulálnak? Akkor az új divatőrület Neked is tetszeni fog, kézitáskák a legszebb novelláskötetetek borítójával. Könyv vagy táska, a különbség csupán a tartalomban rejlik.

A könyv alakú táskákat természetesen, ahogy eddig minden új hóbortot, Amerika leghíresebb sztárjai merték először bemutatni a vörös szőnyege és egy-egy divatbemutatón. Nem kellett hozzá sok idő, hogy ezek az extra, de annál trendibb kiegészítők teret hódítsanak maguknak a hétköznapokban is.

Legyen szó Shakespeare világhírű szerelmespárjáról (Rómeó és Júlia), EdgarAllan Poe hollójáról, vagy Gustave Flaubert Bovarynéjáról, a világtörténelemben biztos született olyan műalkotás, mely a legjobb kiegészítőként illik majd az öltözékedhez.

Kishazánkban egyelőre még nem kaphatóak, de a http://www.olympialetan.com/ oldalon Te is kedvedre válogathatsz a legszebb regények és novellák között, és hogy mivel töltöd meg különleges retikülöd, az már csaj rajtad múlik.

Forrás:
http://www.tomandlorenzo.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1312367421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása