Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Nagy tavaszi színmustra

2013. február 07. - Antalfy Krisztina

Mond a színed, s én megmondom Ki vagy!

Eső, sár, latyak, hóesés, fogvacogtató mínuszok és a végeláthatatlan szürkeség. Ha már Te is nagyon unod a telet és alig várod, hogy végre kitavaszodjon, akkor még a nagy olvadás előtt szerezz be pár élénk színű és merész darabot, melyben garantáltan vidámabbak lesznek a hétköznapjaid. A nagy divatházak már javában készülnek a jó időre, így itt az ideje, hogy mi is átbogarásszuk szekrényünk beltartalmát, hogy a hosszúra nyúlt telet végképp kiűzzük az életünkből.

Színek tavaszra 2013.

Idén a divat palettáján az igazán ütős, energikus kollekciók játékosan keverednek a lágy, pasztell árnyalatokkal. Az alábbi posztban megpróbáltam Neked összegyűjteni a kifutók legüdébb kreációit, melyeket külön színleírásokkal vegyítettem.

Színek tavaszra 2013.
1. TürkizKÉK

A nyugalom jelképe.  Jó természeted van, kiegyensúlyozott, érzékeny és türelmes vagy, ezért a barátaid szeretnek. Érzékenységed miatt nagyon mélyen meg lehet Téged bántani, a csalódásokat pedig nagyon nehezen viseled.
A képen: Cushnie Et Ochs, Zac Posen, Alberta Ferretti, Monique Lhuillier.

Színek tavaszra 2013.Variációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.
Monaco KÉK:
A képen:
Marc By Marc Jacobs, Elie Saab, Cushnie Et Ochs, Andrew Gn.

marc-by-marc-jacobs-elie-saab-cushnie-et-ochs-andrew-gnVariációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.2. NarancsSÁRGA

A
lelkesedést, a boldogságot, a kreativitásra való fogékonyságot és a sikert szimbolizálja. Ez a szín növeli az agyban az oxigén mennyiségét, ezáltal élénkít, és szellemi aktivitást idéz elő. Erőteljessége miatt a tervezők is előszeretettel használják.
A képen: Cacharel, Carolina Herrera, J. Mendel, Jenny Packham.

cacharel-carolina-herrera-j-mendel-jenny-packhamVariációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.
3. CITROMSÁRGA

H
a szereted ezt a színt, akkor imádod a nyarat.  Álmodozó és romantikus lelkű vagy, a félénkség is jellemző lehet rád. Nagyon szeretsz olvasni, írni. Mindig optimista leszel. Vonzódsz a szép dolgokhoz, ezt az öltözködésedben is érvényesíted.
A képen: Michael Kors, Moschino, Gucci. Louis Vuitton

Variációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.
4. PINK

B
éketűrő és kedves természet vagy, ugyanakkor hiú és olykor arrogáns is tudsz lenni. Minél erősebb árnyalatát szereted a rózsaszínnek, annál dominánsabb a fellépésed. Öltözködésben az igazi rózsaszín édes kislánynak, míg a pink magabiztos nőnek mutat majd. Ez utóbbi lelkileg is jó hatással lehet a lelkedre és az önbizalmadnak is.
A képen: Leonard, Oscar De La Renta, Nina Ricci, Etro.

Variációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.
5. LILA

Érzékeny, inkább befelé forduló alkat vagy. Személyiséged, kissé bonyolult és összetett, sokféle szokatlan jellemvonásod van, ezért társaid nem mindig értik a viselkedésed okát. Erős egyéniség vagy, aki alkotásokra képes, zseniális és találékony. Az átlagosnál nagyobb fokú hiúságodra azonban ügyelj, ne legyél önző.
A képen: Vera Wang, Ralph Lauren, Maison Martin, Margiela, Paco Rabanne.

Variációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.
6. ZÖLD

Nyugodt természeted van. A boldogság számodra nem elérhetetlen, soha nem törsz le túlságosan. Nagyszerű barát vagy, aki képes mindig vidámságot árasztani. Becsületes, őszinte vagy, aki mindig önmagát nyújtja. Könnyen leszel azonban fáradékony, kimerült.
A képen: Michael Kors, Vera Wang, Burberry Prorsum.

Színek tavaszra 2013.Variációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.

7. FEHÉR:

Védelmet, tisztaságot, rendet és az örök ártatlanságot jelképezi. Így talán már érthető, hogy miért annyira elterjedt a fehér menyasszonyi ruha. Ez a szín könnyen kombinálható más tónusokkal. Önmagában sokszor túl unalmasnak, olykor ridegnek tűnhet.
A képen: Vera Wang, Diesel Black Gold, DKNY, BCBG, Chado Ralph Rucci.

Variációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.8. FEKETE

Az éjszaka királynője. Úgy tartják róla, hogy az elengedés, a változás és a megújulás színe. Az európai kultúrák nagy részében a gyászt, a titokzatosat jelképezi. A fekete örök eleganciát, hírnevet és ünnepélyességet tükröz.  A 20. század közepe óta a fiatalok lázadó, új stílusát is ez a szín szimbolizálja. Mindig divatos, és mindig karcsúsít. Ám a túl sok feketével környezetednek azt közvetíted, hogy távolságtartó vagy.
A képen: Nanette Lepore, Vivienne Tam, Jill Stuart, Phillip Lim, Jason Wu.

Nanette Lepore, Vivienne Tam, Jill Stuart, 3.1 Phillip Lim, Jason WuVariációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.9. PIROS: az én örök nagy favoritom ez a szín. Ha te is szereted ezt a színt, akkor számodra az unalom ismeretlen, minden érdekel. Mozgékony vagy, de robbanékony is lehetsz. Az akaratosságod könnyen átcsaphat durvaságba, erre vigyáznod kellene. A dolgokban nem ismersz középutat, nagyon tudsz szeretni, de nagyon tudsz haragudni is.

Színek tavaszra 2013.Variációk erre a színre:

Színek tavaszra 2013.Remélem találtál a fenti összeállítások közül kedvedre valót és még a cseresznyefa kivirágzása előtt telepakolod gardróbon űrtartalmát ezekkel a csodás, vidám színekkel.

Színleírások: K.Á.
Képek:
http://pinterest.com
http://weheartit.com/
http://etcfashionblog.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5112171766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása