Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Valentin nap? És akkor Mi van?

2013. február 14. - Antalfy Krisztina

Van élet a rózsaszín felhőn túl

Ha Valentin nap, akkor mindig jól esik egy kis extra szeretet, és nem csak szívünk választottjától, de barátainktól, a kollégáktól, az undok főnökünktől, sőt a mindig kíváncsi szomszéd nénitől is. De hidd el, nem kell rálépj a sárga kövekkel kirakott útra, hogy rátalálj a boldogságra, elég ha magad mellett tudod azt a személyt, akivel jól érzed magad és aki felszabadultan jól érzi magát melletted. Lehet ez épp a legjobb barátod lenne? De, hogy ne csak a csöpögős „Be My Valentine” ünnepről szóljon ez a nap, íme néhány szuper program MÁRA!    

Valentin nap

Szent Bálint napján lehetsz Te az a személy, aki egész évben erre az egy napra vártál, hogy végre bebizonyítsd szíved egyetlen, vagy épp perpillanat a jelenlegi, esetleg a sokadik választottjának, hogy milyen nagyon is imádod Őt…

Valentin nap…vagy lehetsz az a személy, akit teljesen hidegen hagy, sőt felháborít a szerelmesek napja, mert úgy érzed ez az ünnep nem más, mint a kereskedők legjobb bevételi forrása és csupán a társadalom erőlteti Rád, hogy akkor is és már pedig csak azért is legyél egy pink púderbe tekert, puha felhőkön ugráló, mézédes csokoládé szívecskéket majszoló szerelmes.

Valentin napPersze mindenki tudja, hogy a szerelmet nem lehet erőltetni, de elkerülni sem. Az is igaz, hogy a mindig trendi, Manolo Blahnik sarkokon tipegő Carrie Bradshaw óta tudjuk, szinglinek lenni sem olyan rossz dolog, sőt.

Valentin napBár végül ő is rátalált a nagy Ő-re, de addig is mit csinált? Hát élvezte a csodás egyedüllét előnyeit. Szóval ne roppanj össze, ha még nincs melletted az Igazi, lépj elő biztonságos kis csigaházadból és MERJ élni! Ne várj a hófehér luxusautóban menőző, szőke hercegre, mert lehet pont az a barna hajú, villamoson zötykölődő, és téged mindig megnevettető srác az Igazi.

Valentin napHa azonban ma még véletlenül sem szeretnél részese lenni ennek a szikrázó, szívecskés, konfettivel beszórt Valentin napnak, akkor a legjobb ötlet, ha a barátnőiddel szervezel néhány igazán vidám, szuper csajos programot. Rittyentsetek például egy gyors “Utálom a Valenti napi” partit….

Valentin nap VALENTINES DAY….vagy húzzatok formás lábaitokra tánccipőt és irány az éjszaka!

Valentin napAztán itt van még a One Billion Rising elnevezésű világkampány, amelyen arra kérik a bántalmazott nőket és a velük együtt érzőket, hogy lázadjanak fel és az összefogás és tiltakozás jeleként táncoljanak az erőszak megszüntetéséért. Ezt ma tartják, Budapesten, 15 órakor a Mammut 2 Bevásárló és Szórakoztató Központ földszintjén. A teljes programról itt olvashatsz….

Valentin nap…. ha nincs kedved táncra perdülni, akkor irány a kedvenc könyvüzleted! Tudtátok, hogy ma van a Nemzetközi Könyvajándékozás napja? Ez a Magyar Gyermekirodalmi Intézet kezdeményezése, amelynek célja, hogy növelje a gyerekek hozzáférési lehetőségeit a könyvekhez, és hogy még több kedvet kapjanak az olvasáshoz.

Valentin nap…..vagy irány egyenesen a Budapest Bár, ahol személyesen is alálkozhatsz a cuki Michael Bublé hasonmásával, Gájer Bálinttal. A TV2 legújabb tehetségkutatójának ezüstérmese” különleges sármos énekhangjával magasan kitűnik a mai magyar dzsesszénekesek közül. Sokszor a magyar Michael Bublénak is nevezik, ezért kézen fekvő volt, hogy létrehozzon egy zenekart, amivel a kiváló kanadai énekesnek tiszteleg. A Michael Bublé Tribute Band zenei hangzásában a dzsessz és lounge vonalait követi. Bővebben itt olvashatsz a programról!

Valentin nap…ha pedig végkép nincs kedved ma semmihez, akkor munka után irány egy finom, forró fürdő, majd vesd bele magad legkényelmesebb pulóveredbe, vackold be magad kedvenc dunyhád alá és add át magad az édes semmittevésnek…

Valentin napÉs ami engem illet? Én hamarosan megsétáltatom a világ tényleg legrosszabb golden retriever kiskutyáját….

Valentin nap…majd teljesen átszellemülve, igazi romantikus hangulatban rákészülök a ma estére, ugyanis épp ma lettem 7 éves a kedvesemmel.  És hogy mivel fogjuk tölteni az éjszakét? Az most inkább maradjon a kettőnk titka!

Valentin napBárhogy is teljen el a mai napotok, kívánom legyen szép és örök emlékekkel teli! Legyen ez életetek egyik legszebb LAPJA! Boldog Valentin napot, Boldog névnapot Bálintok és Valentinok!

nevtelen_3_89.pngKépek:
calvinscanadiancaveofcool.com
http://www.africaimagelibrary.com
http://pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1712171704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása