Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Vichy Teint Idéal Fluid alapozó // TESZT

2014. február 16. - Antalfy Krisztina

Vigyünk ragyogást a hétköznapokra!

Sziasztok Szépségek! Csodás időnk volt ma egész nap, így jó blogger lévén végre befotóztam legújabb tesztalanyomat, a Vichy Teint Idéal Fluid alapozót. Személy szerint nem vagyok egy hűséges típus, ami a kozmetikumokat illeti, mindig lecsapok az újdonságokra. Így igazán megörültem, amikor lehetőségem nyílt testközelből is megismerkednem ezzel a folyékony Vichy termékkel.   

Amikor alapozót vásárolok, több elvárást is támasztok vele szemben, ne hagyjon maszkot az arcomon, de egész nap jól bírja a strapát, legyen könnyen eldolgozható, harmonizáljon a bőröm színéhez, keltse a lehető legtermészetesebb hatást, ugyanakkor egységes fedést biztosítson, és ha már fedés, akkor tökéletesen tüntesse el az apróbb foltokat, bőrhibákat.

Mit ígér Nekünk a Vichy Teint Idéal Fluid?

Liquid Light technológiájának köszönhetően a bőr teljes felületén egy fátylat képez, amely segítségével a fény visszatükröződik az arcbőr felületéről. Azonnali ragyogást eredményez. Három aktív hatóanyagot tartalmaz az arcbőr minőségéért és fényéért (E-vitamin, C-vitamin, lactobacillus ferment). Fuild állag- normál és kombinált bőrre.

Egy alapozó csodákra képes, de vajon mit tud a Vichy Teint Idéal Fluid alapozó?

Külcsín

A Vichy Teint Idéal Fluid alapozója egy nagyon elegáns, tiszta vonalú, átlátszó üvegcsében kapott helyett, nagy ezüstszínű, pumpás kupakkal a tetején. Én kifejezetten szeretem az ilyen kiszerelésű termékeket, mert az átlátszó üveg lehetővé teszi, hogy lássam mennyi alapozóból gazdálkodhatok még.

hdrIllata: Finom, púderes, nagyon kellemes.
Állaga: Könnyű, lágy, talán kissé túl folyékony.

hdrBelbecs

A boltokban 4 árnyalat közül választhattok, hozzám a VICHY Teint Ideal alapozó fluid 25-ös árnyalata jutott el… (1. VICHY Teint Ideal alapozó fluid 15 Ivory, 2. VICHY Teint Ideal alapozó fluid 25 Sand, 3. VICHY Teint Ideal alapozó fluid 35 Rosy Sand, 4. VICHY Teint Ideal alapozó fluid 45 Honey).

Pumpás kiszerelésének köszönhetően nagyon könnyű vele dolgozni. Színében jól passzol a világos arcbőrömhöz, így már az első használata után nagyon megörültem neki, hogy nem kell még külön többféle árnyalatú alapozót belekeverjek a megfelelő kiegyenlítéshez, és kiemeléshez.

Vichy Teint Idéal FluidAhogy más alapozókat, így a Vichy Teint Idéal Fluid-ot is ecsettel viszem fel, szivaccsal oszlatom el a teljes arcomon, majd az ujjaimmal egyengetem el azokon a területeken, amelyeket leginkább ki szeretnék emelni magamon (szem, járomcsont és arccsont környéke).

Vichy Teint Idéal FluidFinom ragyogást ad a bőrömnek, az apróbb ráncokba, mélyedésekbe kenve eléggé egyenletes felszínt eredményez, ezáltal kicsinyíti azokat az undok kis árkokat a szemem körül. Ami a fedést illeti, én ötből négyes alát adnék neki, nem rossz, de nem is tökéletes. Szép fénnyel látja el az arcomat, de épp emiatt fénylik is tőle, de ez a hatás egy jó minőségű púderrel mattitható és szuperül fixálható.

Amitől féltem, hogy túl mű arcom lesz tőle, de szerencsére nagyon természetes sminket biztosít, és ami a legfontosabb, hogy nincs maszkhatás tőle.

Vichy Teint Idéal FluidÖsszességében:

Nagyon is meg vagyok elégedve a Vichy Teint Idéal Fluid alapozóval. Lágy, kellemes textúrájának köszönhetően könnyű a használata. Kellően halványít a kisebb bőrhibákon, nem ül be a ráncokba, és elég hosszú ideig fenn marad.

Felvitele után nagyon kellemes érzést ad az arcbőrnek, nem hagy csúnya, fehér foltokat maga után, természetes hatást kölcsönöz, olyan mintha nem is lenne rajtam smink. Nem szárít, nem húzódik tőle a bőr, és nem utolsó sorban nem pattogzok ki tőle, így úgy gondolom, hogy még a legérzékenyebb bőrűek is bátran magukra kenhetik.

Az, hogy mennyire számít tökéletesnek egy alapozó, nagyban függ használójának bőrétől is… (ezt mindenképp vegyétek figyelembe a kozmetikumok kiválasztásánál).

Az én arcom a T-vonalban sajnos eléggé hajlamos a zsírosodásra, ezért ha azokat a területeket (orr, homlok, áll) az alapozás után nem púderezném le, akkor egész nap úgy fénylenék, mintha épp egy edzőteremből léptem volna ki. De a normál bőrűek tökéletes társra találhatnak ebben a termékben.

Vichy Teint Idéal FluidEgy próbát mindenképp érdemel a Vichy Teint Idéal Fluid alapozója, legfeljebb megszeretitek, és onnantól fogva télen-nyáron ott csücsül majd a fürdőszobátok polcán.

Kiszerelés:
30 ml.

Kapható:
A gyógyszertárakban.

További információ:
http://www.vichy.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1912171662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása