Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Playboy Play it lovely testápoló

2014. április 28. - Antalfy Krisztina

Egy érzéki mozdulat, egy csábító illat

Érzed csábító erőd? Szeretnéd, ha bőröd selymes és illatos lenne? Hagyd, hogy a tested beszéljen helyetted, legyen ez felhívás egy keringőre! Tapasztald meg azt az izgalmat, amit csak egy tökéletesen ápolt bőr kelthet, fedezd fel a Playboy új, 24H hidratáló, érzéki testápolóit! Olyan puha és selymes a bőröd, a pasik mind a nyomodban fognak loholni!

Playboy

Ezzel a kis bevezetővel kaptam készhez az útlevelemet a Playboy klubba, mellyel lehetőségem volt kipróbálni a Playboy Play it lovely névre keresztelt testápolóját.

Régen visszahúzódó, mondhatni szürke kisegér voltam, de ma már imádom ha kitűnhetek a tömegből, ezt persze nem élénk színű ruhákkal, vagy extrém  magas sarkú cipővel érem, inkább egy hozzám illő, intenzív parfümmel, vagy egy hosszan tartó, finom illatú testápolóval.

Playboy Play it lovelyBár ma már nem vagyok annyira visszafogott és szende, így 30 felett azért a tömegből sem szeretnék kitűnni, hisz 8 kerek éve, hogy együtt vagyok a kedvesemmel. Persze ahogy az a legtöbb kapcsolatban, sajnos nálunk is előfordul, hogy a szerelmünk elszürkül a hétköznapokkal együtt, és néha olyan mélyrepülést hajt végre, amit még egy gyakorlott berepülőpilóta is megirigyelhet.

Ilyenkor jól jön, ha az ember lánya beveti a legősibb praktikákat, amivel pillanatok alatt mosolyt csal kedvese, és persze a saját arcára is. A kellemes zene, a finom ételek, a szexi fehérnemű azonban nem mindig elég a tökéletes csábításhoz, szükség van még valami pluszra, valamire amivel megtehetjük az első lépést. Ekkor jön képbe a Playboy Play it lovely testápoló…

Playboy Egy ágyban a Palyboy Play it lovely testápolóval

Nőből vagyok, és a testem megérdemli, hogy olykor-olykor ő is jól érezze magát. A rohanó életmódom mellett azonban erre nem mindig van lehetőség. A múlthéten a munka, a blog, a csajos este beiktatása, és persze az otthoni teendők között valahogy ismét elsiklottam a párom felett. Napi rutin letudva, munka kipipálva, vacsora befejezve, jöhet az esti sorozat, vagy a Barátok közt aktuális része… Uncsiiiiiii!

casÉreztem, hogy ezen az estén én kell megtegyem az első lépést, ha nem akarom, hogy végleg ellaposodjon a kapcsoltunk. Ekkor kezembe került a Playboy Play it lovely testápoló, amelynek annyira finom és intenzív az illata, hogy az irodában még a főnököm (nő) is megemlítette, milyen kellemes virágillatot húzok magam után.

kjbgAhhoz, hogy felkeltsem az érdeklődését, a figyelmét végérvényesen ki akartam zökkenteni a televízió információrengetegéből. Berobbantam, hát a fürdőszobába, helyreállítottam az egómat, feltupíroztam kicsit a hajamat, na meg az önbizalmamat, majd jöhetett a Playboy Play it lovely krémes testápolója, mely nagyszerű partnernek bizonyult a csábításban.

éjkijMiután bekentem vele a testemet, a nyakszirtemtől, a csípőmön át, a combomon végig, a talpam közepéig, az esélytelenek nyugalmával befeküdtem Mr. Big szunnyadó férfiassága mellé, kicsit hozzáérve, kicsit kacéron, de rá sem hederítve, hadd érezze, hogy ő a vadász és én a préda…

dfdhiof

amikor megjegyezte, hogy milyen finom a bőröm illata, és hihetetlenül jó érzés hozzám bújni, akkor már tudtam, hogy nyert ügyem van, és itt az ideje eljátszani férfias érzékeivel. Az éjszakánk pedig… na jó, azért mindent nem kötök az orrotokra. 

ihihioDe most lássuk milyen is valójában a Playboy Play it lovely…

Külcsín:
Hihetetlenül eltalálták, legalább is az én csajos ízlésvilágom szerint. A tusfürdő érzéki flakonja a női test csábító vonalait idézi, melyet egy cuki kis “fűző” minta díszít. A műanyag csomagolás közepén természetesen helyet kapott a már jól ismert Nyuszis jelkép is, ahogy a rózsaszín kupakon is

PlayboyIllata:
A kupakot felnyitva egy bódító illatú virágos kertbe találjuk magunkat, ami nagyon kellemes az érzékek számára.

PlayboyBelbecs:
Az állaga picit folyékonyabb az átlagos testápolókhoz képest, de talán épp emiatt sokkal könnyebben felvihető és pillanatok alatt beszívódik, maga után hagyva az édes bazsarózsát, de nem túlzó, nem erőteljes, egyszerűen kellemes.

hdrÖsszességében:
Imádtam! – minden túlzás nélkül. A bőröm valóban bársonyosabb lett tőle, az illat pedig külön plusz pontot érdemel. Lassan egy hónapja használom, minden nap zuhanyzás után, és persze lefekvés előtt.

Akkor is érdemes kipróbálnod, ha hosszú ideje párkapcsolatban élsz, de akkor is próbáld ki, ha szingli vagy, és hódítani akarsz…

PlayboyA Play it Lovely testápoló a laza, könnyedén flörtölő, romantikus csajok számára készült. Elbűvölő virág illat lengi körbe, bazsarózsa gyengéd jegye bontakozik ki. Ez az édes-kedves testápoló különösen puha érzetet kelt, bőröd selymes simaságának egyetlen pasi sem tud ellenállni….Ilyen puha bőr egyenes következménye, hogy a haveri barátság kicsit komplikáltabb lesz!

Az illatosított testápoló februárban került a boltok polcaira és négyféle változatban kapható. VIP, Play it lovely, Play it sexy és Super Playboy névvel találod meg őket, és mind a 4 más-más értéket képvisel és persze az illatuk is más.

PlayboyHa le akarod nyűgözni a pasid, feltüzelni vagy örömet szerezni neki, hagyd, hogy a tested beszéljen helyetted!

nlh* Vond magadra a tekintetét az izzó Playboy VIP testápolóval
* Kísértsd meg a lágy Play it Lovely-val
* Kényeztesd érzékeit a Play it Sexy variánssal
* Hagyd, hogy a lábaid elé omoljon, válaszd hozzá a Super Playboy-t

Termékek:
VIP testápoló – ragyogást adó termék, fennséges orchidea illattal
Play It Lovely testápoló – bőrlágyító ápoló, gyengéd bazsarózsa illattal
Play It Sexy testápoló – kényeztetés felsőfokon, érzéki vanília illattal Super Playboy testápoló – mágikus vonzerő, édes eper illattal

Kiszerelés és ár:

250ml (1299.-Ft), 400ml (1699.-Ft)

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9712367623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása