Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Marily Monroe ismét Max Factor lány lett

2015. január 15. - Antalfy Krisztina

Amikor megszületik a nagybetűs Díva

Mr. Max Factor volt, aki Norma Jeane-t az ikonikus szépségű Marilyn Monroe-vá alakította át, ami lenyűgözte a világot. Erre emlékszik ma a Max Factor márka azzal a bejelentéssel, hogy Marilyn Monroe-t a globális szépség nagykövetévé választotta.

Marilyn Monroe

2015 a 80. évfordulója annak az eseménynek, amikor az ifjú Max Factor megnyitotta hollywood-i make-up stúdiójának ajtaját, azzal a céllal, hogy átalakítsa Hollywood elitjének megjelenését.

marilyn_monroe_max_factor

Ki volt az ő legikonikusabb vendége? Norma Jeane. Ő volt az a hölgy, aki az 1940-es években még barna hajjal érkezett hozzá, de Mr. Max Factor újításának köszönhetően már platina szőke Marilynként távozott. Az ikonikus szépséghez természetesen még hozzá tartozott az a smink, amit szintén kimondottan az ő számára alkotott meg a márka alapítója.

marilyn_monroe_max_factor

Ma, amikor az egész világ visszatér a hétköznapokba az ünnepek csillogó pompája után, a Max Factor márka örömmel jelenti be nemzetközi szépség nagykövetét: Marilyn Monroe-t. Ezzel a példával szeretnénk ösztönözni a világ összes hölgyét arra, hogy legyenek elég bátrak és fogjanak bele az ő saját glamúros átalakulásukba, olyanokba, amit eddig nem is gondoltak lehetségesnek, az év azon pillanatában, amikor egy kicsit mindenki nyitottabb új lehetőségek kipróbálására.

marilyn_monroe_max_factor

Pat McGrath a Max Factor Nemzetközi Kreatív Design Igazgatója az alábbit fűzte ehhez: Marilynt lángoló vörös ajkak, a hibátlan arcbőr és az erősen hangsúlyozott szemek tették a 40-es évek leghíresebb alakjává, ami aztán az egész szépség-, és divatiparra hatással volt. Ezzel az egyedülálló stílussal lehet leírni a legjobban a glamour szót. A Colour Elixir Scarlet Ghost árnyalatú rúzs a kedvencem, ha egy gyors lépéssel szeretnék csillogó kinézetet varázsolni, de emellett a sminkmesterek és a nők egyik legnépszerűbb árnyalata is. Ez egy egyedülálló, csillogó vörös szín.”

marilyn_monroe_max_factor

“Norma Jeane arcvonásait a sminkkel hangsúlyozták és tették drámaivá. Az arcbőre világos és hibátlan, szeme alakja a szemceruza profi használatának köszönhetően hosszúkás, ajkait erőteljes piros színnel hangsúlyozták, mely az egész megjelenésének fókuszpontja lett. A szaktudás és a megfelelő termékek segítségével a Max Factor márka segít a nőknek kihozni magukból a legjobb formájukat és segíti őket saját csillogó átalakulásukban.”

Marilyn Monroe olyan egyedülálló szépség ikon, aki természetességgel párosul,” mondta Nick Woodhouse, Authentic Brands Group elnöke. “Nagyon izgatottak vagyunk az együttműködés miatt, amiben Marilynt és a Max Factort újra egyesítjük.”

marilyn_monroe_max_factor

Max Factor lehetővé tette, hogy Norma Jeane-ből egyedülálló átalakulás során lélegzetelállító Marilyn Monroe válhasson, és így semmi sem akadályozhatta meg őt abban, hogy valóra váltsa álmait. Marilyn sokat tükröz abból, ami Max Factort és az ő nemzetközi sminkmesteri csapatát inspirálta. Milliók szívét nyerte el eddig és teszi ezt továbbra is a mai napig. Hitt a ragyogásban. Igazi szépség ikon.

 marilyn_monroe_max_factor

Üdvözlünk a #GlamJan kihívásunkban

Január az év azon része, amikor a nők átértékelik a magukról alkotott képet, nyitottak új dolgokra és hajlandóak változtatni az új évben.

Éppen ezért a Max Factor márka elindítja #GlamJan nevű kampányát, a világ minden tájáról arra bátorítva a nőket, hogy vegyenek részt egy olyan átalakulásban, amiről sosem gondolták volna, hogy lehetséges – hasonlóan a Marilyn történetéhez. Ezzel a social media kampánnyal, melybe olyan hírességek is részt vesznek, mint Pat McGrath és a híres divatmodell, Candice Swanepoel, a Max Factor arra kéri a nőket, hogy készítsenek saját elbűvölő átalakulásukról egy selfie-t és a #GlamJanvalamint a #MaxFactorHungary hashtaggel üzenjék meg mit éreztek az átváltozás kapcsán. Miért is kellene, hogy a január a szomorúságról és elhúzódó diétákról szóljon? A #GlamJan új lehetőséget ad a nőknek, csak úgy, ahogy adott Marilyn Monroe-nak is.

 GlamJan_Coco Rocha

Esi Eggleston Bracey, a P&G Max Factor Cosmetics alelnöke, a következőket fűzte hozzá: “Max Factor mindig hitte, hogy a szépség számít – a sminkbe rejtett csillogás pedig egy olyan életszemlélet, melyet Marilyn tökéletesen megtestesített. Életszemléletéhez tartozott, hogy a nőket arra ösztönözte, legyenek elég bátrak kiállni magukért és legyen elég önbizalmuk és szenvedélyük, hogy megvalósítsák, amire vágynak. Marilyn-nel, az új nagykövetünkkel egy kimondottan izgalmas 2015-ös év elé nézünk – amikor minden figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy újra lángra gyújtsuk a szépség iránti vágyat a nőkben egy több részből álló social media és márka kampányon keresztül, mely során Max Factor mindenki fejében egyet jelent majd a szépséggel. “

A “szőke bombázó” látható lesz mind Norma Jeane, mind Marilyn Monroe képében a Max Factor új kommunikációs kampányában az egész világon.

Christine
Forrás/További információ:
Max Factor

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2413541179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása