Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Rowenta Brush Activ Volume & Shine // teszt

2015. január 21. - Antalfy Krisztina

Így spórolhatunk időt a fürdőszobában!

Manapság mindenki tökéletesen akar kinézni, amihez hozzátartozik a gyönyörű és egészséges hajkorona. A divatos frizura elkészítése azonban sok időt és számtalan eszközt igényel. De mit szólnátok hozzá, ha ezután végleg elfelejthetnétek a hajszárító-körkefe időigényes procedúráját? A Rowenta újdonságával ugyanis egyszerre szárítjuk és formázhatjuk frissen mosott hajunkat.

Brush Activ Volume  & Shine

Az előző posztban már olvashattatok a Rowenta Volum’24 Respectissim hajtőemelőről, míg most a Brush Activ Volume  & Shine forgó kefés meleglevegős hajformázóját hoztam el Nektek.

giphy

Amit ígér nekünk:

Gombnyomásra feltekeri a hajtincseket, hogy magas teljesítményének köszönhetően hatékonyan szárít és formáz is egyben. Egyetlen lépésben száríthatja és formázhatja vele frizuráját. Ionizáló funkciója hidratálja a hajat, megszünteti a statikus elektromosságot, így frizurája lágy, könnyen kezelhető és ragyogóan csillogó lesz. Kerámia bevonata védi a hajat és optimális hőelosztást biztosít.

Rowenta

  • 2 méretű kefe (5 cm és 3 cm átmérő) optimális hatás bármilyen hajhossznál
  • 2 hőmérséklet fokozat + hideglevegő
  • a készüléket kétféle forgásiránnyal, és kétféle hőmérsékleti fokozattal is használható.

Rowenta

Amit tapasztaltam:

Ahogy a Rowenta Volum’24 Respectissim hajtő emelőhöz, így bizony ehhez a készülékhez is hozzá kell szokni, kell a türelem és gyakorlás hozzá. Az első néhány alkalommal csalódottan tettem vissza a polcra és már- már lemondtam róla, de nem adtam fel, sokat ügyetlenkedtem a tükör előtt mire végre ráéreztem a mechanizmusára.

Rowenta

Pozitívum:

Mindamellett, hogy gyönyörű hajat varázsol, időt is spórolhatunk vele, hisz az automatikusan forgó kefés meleglevegős hajformázójának köszönhetően egyszerre szárít és formáz, így végre kiiktathatjuk a hajszárítót és régi hajvasalónkat.

RowentaNegatívum:

Szépen megemeli a fürtöket, de akármennyi hajhabot és hajlakkot is használtam a végeredmény nem volt tartós, mire beértem az irodába már alig maradt valami a “dús” hajamból. Annyi negatívumot tudnék még írni róla, hogy ha nem vagyunk elég körültekintőek és türelmesek vele, akkor bizony hamar bekaphatja a hajunkat, de persze ezt betudom kezdeti ügyetlenségemnek.

Rowenta
Természetesen a Videó most sem hiányozhat:

Összességében:

Véleményem szerint az apróbb tökéletlenségek ellenére is egy jó termékről van szó, minden nőnek kellene egy ilyen otthonra, használata után a hajunk sokkal dúsabb, egészségesebb, és ha végre hozzászokunk, akkor a végeredmény épp olyan, mintha kedvenc fodrászatunkból léptünk volna ki.

Rowenta

Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a termék, akkor ide kattintva meg is rendelhetitek!
nevtelen_3_80.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6212093691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása