Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

L’Oréal blogger day / 3.

2015. február 23. - Antalfy Krisztina

…most igazán szépek lehetünk

Múlt hét szombat reggel számtalan blogger társaságában és is részt vehettem a L’Oréal, immár 3. Blogger napján. A csajos rendezvénynek a gyönyörű Villa Bagatelle adott otthont, amely az egyik kedvenc helyem Budapesten. A Németvölgyi úton található kávézó, mely otthont ad a Brót pékségnek is és egy lakberendezési butiknak, fantasztikus találkozóhelynek bizonyult a csodás külsejének, stílusos belső terének és az isteni falatoknak köszönhetően.

 

Időpont: 2015. 02. 21.
Helyszín:
Villa Bagatelle Szalon

A sajtótájékoztatón a L’Oréal legújabb termékeit és aktuális sminktrendjeit mutatta be számunkra. Szerencsésnek vagyok, hogy én is kipróbálhattam a márka azon újdonságait, amelyek még ki sem kerültek a boltok polcaira. Aggodalomra azonban semmi ok, hisz tavasszal mindenki számára elérhetőek lesznek ezek a szépítő és öregedés gátló termékek.

IMG_1248

1. Garnier Miracle Skin Cream

Az alkalmazkodó textúrájának köszönhetően ragyogóvá teszi a bőrt és enyhíti az öregedés látható jeleit. Azonnal látható hatást ererdményez, makulátlan bőrt, 24 órán keresztül tartó hidratáló hatással. Ígérete szerint csökkenti a ráncokat és a foltokat, javítja a bőr minőségét. Minden bőrtípuson alkalmazható.

Kinyomva egy könnyed, finoman kenhető arckrémnek kapunk, de az arcbőrre felkenve azonnal alkalmazkodik a bőrszínünkhöz, elszíneződik és ezáltal egy finom texturájú alapozóvá válik. Enyhén fényes hatást kelt, ezért egy mattító púder is szükséges a szép smink elkészítéséhez. A termékcsalád része egy arckrémet és egy szemkörnyékápoló.

2. Garnier Fructis Densify

A termék ígérete szereint hajunk erősebb, és szebb lesz. Többszöri alkalmazás után pedig a haj erősebb, szebb lesz, tömege sűrűbb lesz, mintha több hajunk lenne. Fybra-cylane-t tartalmazó összetétele behatol a hajszákalakba és belülről erősíti meg a hajat. Gránátalma kivonatának köszönhetően segít, hogy a haj bársonyosan lágy és gyönyörű legyen. A termékcsalád része: sampon, balzsam, tápláló pakolás, densify szérum, hajhab és hajlakk.

Garnier
3.  L’Oréal Skin Perfection 

A 18-35 éveseknek ajánlott arcápoló család nem kevesebbet ígér, mint hogy csökkenti a bőrön található apróbb hibákat, egyenetlenségeket vagy épp az arcpírt. A Skin Perfection hivatalos arca ezúttal a L’Oréal legújabb nagykövete, a gyönyörű Blake Lively.


* Skin Perfection hidratáló bőrjavító arcápoló

Az új Skin Perfection nappali tápláló arckrém segíti bőrödet szebbé tenni, minőségét javítani. A pórusok kevésbé láthatóak, bőrszíned élénkebb lesz, bőröd puhább tapintásúvá válik. Ez a lágy textúrájú krém 24 órán át a bőrödbe zárja a nedvességet, hidratálja azt. A stressz, a fáradtság és a kiegyensúlyozatlan életmód rossz hatással lehet bőröd állapotára, tökéletlenségeket okozhat, úgy mint bőrhibák, kitágult pórusok, egyenetlen tónus.   

LOreal-Paris-Skin-Perfection                 
* Skin Perfeciton Koncentrált bőrjavító szérum

A L’Oréal Paris első koncentrált bőrjavító széruma. Az LR 2412 erőteljes bőrjavító hatóanyag, mely segít a bőr minőségének javításában. A Perline-P hatóanyag pedig optimalizálja a bőrfelszín minőségét. Egy perc után a bőrfelszín simábbnak érződik, egy hét után a pórusok szabad szemmel kevésbé lesznek láthatóak. Egy hónap után a bőr textúrája láthatóan javul. A stressz, a fáradtság és a kiegyensúlyozatlan életmód rossz hatással lehet bőröd állapotára, tökéletlenségeket okozhat, úgy mint bőrhibák, kitágult pórusok, egyenetlen bőr tónus.      

              
* Skin perfection 5in1 BB krém

A L’Oréal Paris első 5in1 BB kréme SPF 25 fényvédővel. A krém segít az UV sugarak káros bőröregítő hatásaitól megóvni arcbőrt. A könnyed, színezett krém láthatóan javítja a bőr minőségét, egészséges ragyogást eredményez. Bár a 20-as, 30-as éveidben a bőröd még fiatalos, de sajnos nem mindig tökéletes is. A stressz, a fáradtság és a kiegyensúlyozatlan életmód rossz hatással lehet bőröd állapotára, tökéletlenségeket okozhat, úgy mint a bőrhibák, kitágult pórusok, egyenetlen bőr tónus.    

skin-perfection-5in1-bb-krem                
Skin Perfection Szemkörnyék ápoló

Az első szem alatti karikák elleni ápoló a L’Oréal Paris-tól, duzzadság elleni koffeinnel és ragyogóvá tevő CG vitaminnal gazdagítva, ami javítja, felfrissíti és ragyogóvá teszi a szem környéket. Felveszi a harcot a sötét karikák, a táskás szemek és a fáradság jelei ellen. Ragyogóbbá teszi a szem környékét a frissebb, kipihentebb megjelenésért. A stressz, a fáradtság és a kiegyensúlyozatlan életmód rossz hatással lehet bőröd állapotára, tökéletlenségeket okozhat, úgy mint a bőrhibák, kitágult pórusok, egyenetlen bőr tónus.   

loreal-skin-perf-eye-cream- 4. L’Oréal Revitalift Volume Filler 

A termékcsalád két tagja a ránctalanító arckrém és a speciális szérum, amely az érettebb bőrre jelent tökéletes megoldást, köszönhetően a magas (10-szeres) hialuronsav tartalomnak. Feltölti a ráncokat és helyreállítja a bőr teltségét. Alig 4 órán belül a bőr szerkezete javul, sokkal feszesebb, hidratáltabb, tugalmasabb és tónusosabb lesz.

10501771_10153010682501251_2390762095726056303_n      
5. L’Oréal Miss Manga Punky  spirál

Ar arc a szokásos, a gyönyörű Palvin Barbara, a csomagolás elegáns, a kefe rugalmas, szilikonszálas, speciális kialakitásának köszönhetően hatalmas manga szemeink lesznek tőle.

Manga
6. Maybelline Lash Sensational spirál

Személyes nagy kedvencem, nem csomósít, döbbenetesen meghosszabbítja a pillákat és artja magát egész nap. A kefe belső része befedi, míg külső része felnyitja a szempillákat. Könnyed, folyékony formulájú festékkel rendelkezik, speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja a tekintetet.


7. Smokissime Super Liner     

Ez a termék szerelem első látásra, részben mert imádom a füstös sminket, részben mert tényleg szuper termékről van szó. A festék nagyon szépen pigmentált, könnyedén el lehet dolgozni a szemhéjjon, és gyönyörű, fényes tekintetet eredményez. 


8. Maybelline SuperStay Better Skin alapozó

Sajnos ezzel a termékkel nem találkozhattam személyesen, mert még a L’Oréal hazai szakemberei is csak sajtóanyagban olvashattak róla, de mihelyt a kezem közé kerül, azonnal írok róla bővebben. A termék ígérete szerint csökkenti a stressz bőrre gyakorolt hatásait, a szürkeséget, a bőrpírt és a puffadtságot.

Loreal-Super_Stay_Better_Skin
9. L’Oréal Makeup Genius 

Ez egy igazi csajos applikáció, ami nem csak mókás kikapcsolódást jekent egy unalmas vasárnap délután , de nagyon hasznos is. Innentől fogva felesleges találgatnunk, hogy egy smink jól állna-e vagy sem. Egyszerűen próbáld ki  a L’Oréal varázslatos Makeup Genius alkalmazását, amely olyan, mint egy tükör, miközben arcodra varázsolja a választott sminket.

L'oréal Genius
Köszönöm, hogy részt vehettem, fantasztikus reggel volt!

L'Oréal blogger day További információ:
L’Oréal Magyarország
nevtelen_3_89.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9112172330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása