Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Scholl: „Diamonds are a girl’s best friend!”

2015. február 25. - Antalfy Krisztina

…professzionális segítség az otthoni lábápolásban

Ha lábaink szépek és ápoltak, akkor önfeledtebbek, magabiztosabbak lehetünk, különösen a tavaszi-nyári időszakban, amikor a figyelem gyakran épp erre a területre irányul. Rohanó életünkben azonban nem mindig tudunk időt szánni egy látogatásra a pedikűrösnél, amikor pedig a lábápolás elmarad, kényelmetlenül érezhetjük magunkat a bőrünkben. Ha igazán gyönyörű lábakra vágyunk és mindezt egyszerűn és gyorsan szeretnénk elérni, a megújult Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal remek segítség lehet az otthoni lábápolásban.

FotorCrejhiated

A tavalyi év kihagyhatatlan szépségápolási darabja, a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő most egy innovációval rukkolt elő: a készülék rotációs fejeit gyémánt kristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve az otthoni lábápolást. Bár a gyémánt a legkeményebb természetben előforduló anyag a világon, mégis gyengéden és könnyedén segít eltávolítani a megkeményedett bőrt, még a legmegközelíthetetlenebb területekről is, miközben nem sérti az ép rétegeket. A készülék használata nagyon egyszerű: végezzünk körkörös mozdulatokat a megkeményedett bőrfelületen, majd élvezzük a gyönyörű láb nyújtotta örömöket.

Az új, gyémánt kristályokkal gazdagított rotációs fejek közül most mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet: a Normál keménységű utántöltő rotációs fej mellett most Extra kemény és Puha rotációs fejek is elérhetők.

„A megfelelő lábápolási szokások kialakítása mind esztétikai, mind egészségügyi szempontból rendkívül fontos. Ha egyéni igényeinknek megfelelő, mindennapjainkba beilleszthető lábápolási rutint alakítunk ki, az segít lábaink szépségének és egészségének fenntartásában. A Scholl® szakértelme nagy segítséget jelent ebben, hiszen az otthoni lábápolásra kifejlesztett Scholl Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő és lábápoló termékcsalád segítségével otthonunkban is gondoskodhatunk lábainkról” – mondta el Dr. Körmendy Miklós, bőrgyógyász főorvos.

SBT_5430s

Beauty-tipp: áprilistól ráadásul már limitált kiadásként, igazi csajos pink színben is elérhető a Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal*, mely az új Extra kemény rotációs fejjel kapható.

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal:
gyengéd és hatékony bőrkeményedés-eltávolítás
– könnyű és biztonságos használat
– ergonomikus kialakítás
– speciális MicraluminaTM felülettel és gyémánt kristályokkal ellátott rotációs fej
– 4db AA elemmel működik

SBT_5575s

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal – csomag tartalma:
1 x Elektromos talpreszelő
– 1 x normál keménységű rotációs fej – gyémánt kristályokkal
– 4 x AA elem
– 1 x rotációs fej-védőfedél

Scholl® Velvet Smooth™ lábápoló termékcsalád

A Scholl®, a lábápolás szakértője most még egyszerűbb és hatékonyabb megoldást nyújt az otthoni lábápolásra, hiszen megalkotta az otthonunkban is alkalmazható professzionális Velvet Smooth™ lábápoló termékcsaládot. Négy, teljesen új készítmény segíti kialakítani a számunkra legmegfelelőbb lábápolási rutint: a Velvet Smooth™ nappali krém, a Velvet Smooth™ éjszakai maszk, a Velvet Smooth™ intenzív szérum és a Velvet Smooth™ lábfürdető.

SBT_5398s

A Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal, az utántöltő rotációs fejek és a Velvet Smooth™ termékcsalád drogériákban és hipermarketekben kapható.

Scholl® Velvet Smooth™ elektromos talpreszelő gyémánt kristályokkal ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft**
Scholl® Velvet Smooth™ Normál keménységű (2db), Extra kemény (2db), Puha + Extra kemény (1+1db) utántöltő rotációs fej – gyémánt kristályokkal ajánlott fogyasztói ár: 4 999 Ft**
* A gyártás során felhasznált gyémánt mennyisége: a hengerfej gyártásához felhasznált szilikon karbid 1%-a (cca 5-15 mg).
* *az ajánlott fogyasztói ár tájékoztató jellegű, üzletenként eltérhet!

nevtelen_3_89.pngTovábbi információ:
Scholl

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6212172372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása