Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Philips Moisture Protect hajegyenesítő

2015. április 08. - Antalfy Krisztina

Így simíthatjuk el végleg a rakoncátlan tincseket

Az előző posztban már beszámoltam nektek a Philips Lumea szőrtelenítőről , az alábbiakban pedig egy csúcstechnológiás hajformázó termékkel érkeztem. Aki ismer tudja, hogy szinte fanatikusan rajongok a hajvasalókért, főleg ha az egy olyan tuti termék, ami nem csak tökéletesen formáz, de védi is haj állapotát a töredezettségtől. A Philips Moisture Protect küldetése épp abban rejlik, hogy természetes és egészséges kinézetet kölcsönöz megformázott hajunknak.

Philips Moisture Protect

A több éves hajfestés és hajformázás sajnos látható nyomokat hagyott a hajamon, ezért nekem nagyon fontos, hogy kizárólag olyan termék kerüljön a fürdőszobámba, ami nem csak formáz, de kellő odafigyeléssel ápol is. Egy rosszul megválasztott hajvasaló bizony pillanatok alatt tönkre tudja tenni a legszebb hajzuhatagot is, ezért csak olyan hajformázót vegyünk a kezünkbe ami nem teszi tönkre és nem töri szanaszét a hajszálakat. Az egyik legjobb megoldás a  Philips Moisture Protect hajvasaló, ami különleges  szenzorának köszönhetően másodpercenként 30-szor ellenőrzi hajunk nedvességtartalmát, hozzá igazítva a hőmérsékletet, hogy az mindvégig megtartsa a hidratáltságát.

Philips Moisture Protect
Egy kis jellemleírás

Az állítható kerámialapok elmozdulnak, hogy a hajra gyakorolt nyomás megfelelő legyen. Ez megvédi a hajszálakat a sérüléstől, és ezáltal csökkenti a hajtöredezés lehetőségét. A TempoProtect technológia optimális hőmérsékletről gondoskodik, és további védelmet nyújt a hajnak a túlmelegedés ellen a kívánt frizura elkészítése közben. A nagy teljesítményű fűtőelemnek köszönhetően a készülék felmelegedési időtartama mindössze 15 másodperc.

Philips Moisture Protect

Az ionos védelem meggátolja a statikusságot, kondícionálja a hajat és elsimítja a hámréteget, a még csillogóbb és fényesebb hajért. A 3 hőmérséklet-fokozat és az érzékelő együttes használata biztosítja, hogy a hajegyenesítést mindig a hajtípusának legmegfelelőbb hőmérsékleten végezze.

Úgy 2 hete használom, napi szinten, és eddig semmilyen negatívumot nem tudnék írni róla. De figyeljétek a blogot, mert hamarosan bővebben is megírom a tapasztalataimat a Philips Moisture Protect hajvasalóról.

Christine
További információ:
PHILIPS

nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2012397045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása