Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Moni’s Jewelry // Ékszerbemutató gyémánttal megfűszerezve

2015. április 30. - Antalfy Krisztina

Stílus és elegancia ékszerbe öntve

Egy igazán családias hangulatú ékszerbemutatón volt szerencsém részt venni a Moni’s jóvoltából. Az üzlet egyedi bája azonnal érezhető volt, ahogy beléptem a márka budapesti exkluzív üzletébe, ahol egy kötetlen hangulatú beszélgetésre voltam hivatalos, melynek keretén belül megismerkedhettem a legújabb Monis’s gyémántokkal és drágakövekkel díszített kollekciójával, ill. élőben is megcsodálhattam a káprázatos és örök értékű gyémánt bistert.

Moni's

Időpont: 2015. 04. 28.
Helyszín: Monis’s Jewelry, Premium Brand Store.

Az, hogy a gyémánt a nők legjobb barátja már régóta tudom, csak valahogy még soha nem volt szerencsém testközelben is megtapasztalni azt az élményt, amit egy valódi gyémánt érintése kiválthat. Az Október 6. utcában található, budapesti Moni’s Premium Brand Store egy valódi kis ékszerdoboz a gyönyörű Bazilika közelében.

Moni's

A szalon két szinten, árban és választékban is eltérő ékszerkínálattal várja a betérő vendégeket. Az első szinten az alacsonyabb árkategóriás divatékszerek és világhírű óramárkák kapták a főszerepet, az alsó szinten – ahová egy elegáns csigalépcső vezet le – kaptak helyet az exkluzív gyémántokkal, brilliánsokkal és drágakövekkel kirakott szépségek.

Röviden a Moni’s ékszermárkáról

A 2010-ben alapított hazai ékszermárka olyan időtlen értékekre épít, mint a részletekre irányuló aprólékos figyelem és a szépség iránti elköteleződés. A Moni’s ékszerek világában finoman ötvöződik az innovatív design a tradícióval és a kollekciók palettája a minden alkalomra viselhető daraboktól kezdve a fényűző ékszercsodákig terjed. Az eltelt 5 év alatt a márka disztribúciója folyamatosan bővült, mára közel 60 ékszerüzlet vette fel kínálatába a Moni’s ékszermárkát, valamint 2012 júniusában nyitották meg monobrand üzletüket Balatonfüreden.

Moni's

Ami számomra különösen tetszett, hogy a Moni’s ékszermárka szeretne visszahozni egy rég elfeledett dolgot a köztudatba, méghozzá a családi ékszer fogalmát. Ez az elgondolás nagyon közel áll hozzám, hisz nekem is van egy pár fülbevalóm amit még nagymamámtól kaptam, és remélem egyszer én is továbbadhatom a kisunokámnak.

A mesés ékszerek mellett szemügyre és persze kezembe vehettem a Moni’s újdonságát, a gyémánt blistert (csomagolt gyémántot) is.

Moni's
Mi is a gyémánt blister?

2015-ben a magyar ékszerkereskedők között elsőként a  Moni’s vezette be új termékként a saját márkás gyémánt blistert. A gyémánt többrétegű biztonsági csomagolásban található, amely a nagyobb vizuális hatás kedvéért 3D hatásban mutatja a követ. A blister egyben a gyémánt tanúsítványa is, amelyen a kő fizikai tulajdonságai is szerepelnek. A gyémánt blister befektetésnek, üzleti vagy magán jellegű ajándéknak, nászajándéknak egyaránt kitűnő választás! Az ajándék gyémántokat tulajdonosa akár be is foglaltathatja gyűrűbe, medálba, fülbevalóba – nagy választékban kínálnak erre alkalmas ékszereket!

Moni's

Amennyiben te is valami igazán egyedi, utánozhatatlan ékszerre vágysz, ami nem jön veled szembe az utcán, akkor mindenképp térj be a Moni’s Jewelry Premium Brand Store szalonjába…

Cím: Budapest, V. Október 6. utca 6.
Honlap: Moni’s Jewelry
Facebook: Moni’s Jewelry Premium Brand Store

nevtelen_3_97.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6012367837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása