Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Zelka, a jókedvre derítő csomag

2015. december 14. - Antalfy Krisztina

Ismerd meg a Zelka Szappanmanufaktúrát, amely családi vállalkozást  Budaházy Tünde alapította még 2012-ben. A szappanok a kézműves munkájának köszönhetőek, és a minőségi alapanyagok és a szaktudás nyújtotta magabiztosságot ötvözik a Tünde által hozzáadott friss látásmóddal és lelkesedéssel. A Zelka műhely nevét öt lányáról kapta, így Zita, Eszter, Lili, Kata, és Anna neveinek kezdőbetűiből tevődik össze. 

fotorcreateddas.jpg

A Zelka Szappanmanufaktúra kézzel készíti natúrkozmetikumait, hogy a természet gyógyító és szépítő erejét egyetlen szappanba vagy tégelybe sűríthesse. A kozmetikumok előállításakor ötvözik a régi korok tudását és a modern technika nyújtotta lehetőségeket. A szappanjaink és más natúrkozmetikumok a gyógyszerek készítése során is alkalmazott tisztasági és biztonsági előírások mellett de kézzel készülnek.

A Zelka szappanokba gondosan összeválogatott és sajtolt növényi olajok kerülnek, melyek a bőrnek is gondoskodó védelmet nyújtanak. Így érik el, hogy testes, de jól habzó szappanok kerülnek ki a Zelka Szappanmanufaktúra műhelyéből. A szappanok készítéséhez felhasznált színezőanyagok és illatanyagok mind olyan gyógynövények és illóolajok, amelyek önmagukban is számos jótékony hatással rendelkeznek. Így a Zelka szappanok nemcsak jól tisztítanak, hanem gyengéden ápolnak is, és kivétel nélkül rendelkeznek valamilyen aromaterápiás tulajdonsággal. 

Körömvirágos natúr arckrém E-vitaminnal száraz bőrre

A Zelka Körömvirágos natúr arckrém E-vitaminnal titka a speciálisan a száraz-érzékeny bőrre kifejlesztett növényi hatóanyag kombináció. Az arckrémben lévő körömvirág kivonat gyulladáscsökkentő hatású, a shea vaj, a szőlőmagolaj, a ligetszépe olaj pedig gazdagon táplálják a bőrt. A Zelka Körömvirágos natúr arckrém E-vitaminnal válogatott összetevőinek köszönhetően csökkenti a bőrpírt. Az Aloe vera kivonat, a növényi glicerin és a shea vaj hidratáló hatású.

zelka_jokedvre_derito_csomag.JPG

Citrom illóolaj

A Zelka Citrom illóolaj készítése során az Elő-Indiában honos, de a Földközi-tenger vidékén és más trópusi vidékeken termesztett Citrus Medica Limonum fa gyümölcsének héjából préselés útján nyerik az illóolajat.

Muskotályos zsálya illóolaj

A Zelka Muskotályos zsálya illóolaj névadója a Salvia Sclarea Fellelhető egész Dél-Európában, Észak-Afrikában, és Kisázsiában. A Muskotályos zsálya, vagy muskotályzsálya kétéves életciklusú növény, melynek csak a második évben megjelenő virágait használják fel. Jellegzetes fűszeres gyógynövény illata és antibakteriális hatása is ismerős lehet.

Ára: 5660 Ft

nevtelen_3_11.png

Itt rendelheted meg:
http://www.szappanmanufaktura.hu/ajandekcsomagok

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr188683984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása