Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Tíz csodás színösszeállítás, amiben átbulizhatod a szilvesztert

2015. december 30. - Antalfy Krisztina

Így ints búcsút 2015-nek!

Ahogy közeledik az év vége, úgy kerülnek egyre inkább előtérbe a csillogó, flitteres, dögös ruhák, ragyogó kiegészítők. De mégis milyen színű legyen a tuti befutó az év utolsó napján? Az alábbi posztban hoztam tíz tuti parti összeállítást, ami segíthet a buli előtti készülődésben.

10 csodás szín, amiben átbulizhatod a szilvesztert

Már csak alig 1 nap van hátra, és véget ér a 2015-ös év, amit illő valami igazán csúcsszuper ruciban elbúcsúztatni. Nem mellesleg, biztos az új év is boldogan kacsint majd ránk, ha nem kedvenc, csokifoltos melegítőnkben köszöntjük az elsejét. De vajon, amikor kinyitod a szekrényedet, milyen szín dominál benne? Lehet, hogy imádod a pirosat, vagy fehéret, de talán épp az a szín passzol legjobban hozzád, amiből egy darabot sem szereztél még be.

1. Fehér

Ez a szín hamisítatlanul tiszta, ártatlan, friss, reménnyel teli, üde kisugárzást biztosít viselőjének. Bátran viseld, ha eleganciát, kifinomultságot, szeretnél elérni, ill, fel szeretnéd hívni magadra a figyelmet.

Fehér

2. Fekete

A rejtély és a misztikum színe, a fehérrel tökéletes kontrasztot alkot. Bátran viseld ha merészséget, erőt, határozottságot, eleganciát szeretnél elérni. És ugye már rég tudod? Az a bizonyos kis fekete ruha egy nő ruhatárából sem hiányozhat.

Fekete

3. Arany

A siker, a hatalom és a luxus színe. Bátran viseld, amennyiben magabiztosságot, előkelőséget, erőt, extravagáns külsőt szeretnél sugallni. Ezzel az árnyalattal azonnal a társaság középpontjába kerülsz.

Arany

4. Ezüst

A kompromisszum színe, átmenet a fekete és a fehér között. Bátran viseld, amennyiben tekintélyt, megbízhatóságot, kiegyensúlyozottságot szeretnél sugallni.

Ezüst

5. Barna

A föld színe, mely gondoskodást, magbízhatóságot, szorgalmat, hűséget, anyaságot sugall. Viselésével nyugalmat, kiegyensúlyozottságot, harmóniát árasztunk.

Barna

6. Zöld

A természet alapvető színe, legyen szó erdő, fű, vagy moha zöldről. Mivel gyógyító, nyugtató hatása van, bátran viseld, amennyiben fokozott stressz ért, kimerültél, vagy amennyiben kiegyensúlyozottságra, harmóniára vágsz. 

Zöld

7. Sárga

Az intellektus színe. Vidámságot, derűt, jó humorérzéket sugall. Bátran viseld amennyiben optimista látásmódra van szükséged, hisz ez a szín felvillanyoz, és jókedvre derít téged is, és a környezetedet is.

Sárga

8. Lila

A képzelet és a spiritualitás színe. Különös egyéniséget, misztikumot, kreativitást és érdekes személyiséget sugall. Bátran viseld, amennyiben kreativitásoddal, művészi személyiségeddel szeretnél brillírozni.

Lila

9. Kék

Ez az igazság színe. Nyugalmat, békét, önzetlenséget és megbízható jellemet sugall. Bátran viseld, amennyiben elegáns és elbűvölő szeretnél lenni, egy csipet határozottsággal és magabiztossággal megfűszerezve.

Kék

10. Piros

Ez a szín valódi energiabomba, örök nőiességet és dinamizmust sugall. Bátran viseld, amennyiben elismerésre, figyelemre vágysz, hisz a piros minden árnyalata kihívó, tekintélyt parancsoló. Ebben a színben dögös, vonzó és nőies leszel, hisz növeli a vonzerőd és felerősíti a benne rejlő szexuális kisugárzást.

Piros

Jó bulizást és Boldog Új Évet!
nevtelen_3_78.png
Képek:
Pinterest
Forrás:
Lakatos Márk: Te&Én

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4812066581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása