Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Triumph: 5 nap, 5 vágyfokozó fehérnemű

2016. január 26. - Antalfy Krisztina

Mert minden nőben ott él a nagybetűs Nő

A nők életük különböző szakaszaiban máshogy szépek. Legyen szó új munkahelyről, eljegyzésről, gyerekvállalásról, vagy egy régóta várt kinevezésről, fontos, hogy mindig kellően magabiztosnak, sikeresnek, dögösnek, ha szükséges temperamentumosnak, vagy épp érzékeny szépségnek érezhessük magunkat, egyszóval összetéveszthetetlenül valódi Nőnek az élet hatalmas dzsungelében. Ehhez azonban szükségünk van egy csipet bájra, vágyra, na meg némi önbizalomra, amit egy szép fehérneművel könnyedén előcsalogathatunk önmagunkból. Álljunk hát a sarkunkra és merjünk nővé válni, minden apró hibáinkkal, és pluszkilóinkkal együtt!

 Triumph

Időpont: 2016. 01. 24.
Helyszín: Continental Hotel Budapest****superior

Bőven a komfortzónámon kívül esett életem első boudoir fotózása. Részben mert nem vagyok fehérnemű modell, aki ebből keresi a kenyerét, részben mert nem éreztem magam megfelelőnek erre a tökéletesen nőies szerepre. Azonban a fotózás előre haladtával szép lassan sikerült ellazulnom, és elkezdtem kényelmesen érezni magam a fényképezőgép előtt. Rájöttem, hogy a megfelelő fehérneműben én is érezhetem magam szépnek, és teljes nőnek, úgy a hálószobán belül, mint azon kívül.

Triumph

Egy remekül, alakodhoz illő fehérneműben Te is gyönyörű és lenyűgöző lehetsz, még annak ellenére is, hogy nem vagy egy szupermodell, és nem rendelkezel a tökéletesnek titulált 90/60/90-es arányokkal. Hisz, ha figyelsz a részletekre, akkor rendelkezz bármilyen külső adotsággal, egy szép modellel kiemelheted alakod legizgalmasabb részleteit, ugyanakkor kellő takarásba rejtheted a nem kívánt felületeket. Így minden élethelyzetben gyönyörűnek, és ezáltal magabiztosnak érezheted magad.

Triumph

A Triumph hisz benne, hogy minden nőnek a legjobb jár, így évről-évre mindig olyan elegáns, és kifinomult darabokat dob piacra, amelyek ékszerként díszítik a női testet.

A Triumph blogger pályázatnak köszönhetően lehetőségem adódott, hogy belebújjak 5 csodás fehérneműbe. A darabok kiválasztásánál arra törekedtem, hogy több fazont is megmutassak neked, hogy a képek között te magad is megtaláld a hozzád legközelebb álló szépséget.

Hétfő

A hét első napja mindig nehezebben indul, ilyenkor még a hétvége hatása alatt vagyok, így szükségem van, hogy a nagy hajrá előtt feltöltődjek egy csésze finom kávéval és egy kiadós reggelivel. Főleg a téli reggeleken élvezem, amikor még ejtőzhetek egy kicsit a puha, meleg hálóingemben és kedvenc mamuszomban, amiből olyan nehéz kibújni reggelente.

TriumphTriumph
Triumph
Ezért is esett a választásom elsőként a Counting Sheep hosszú ujjú, kerek nyakú pamut hálóingre, amit a mellén lévő puha bárányminta még szerethetőbbé tesz. És, hogy meg ne fázzak, hozzá a Rudy the Reindeer bájos, ünnepi plüss házicipőjét húztam fel, ami rénszarvas mintájával és puha, polár fleece anyagával tökéletes kiegészítője a hideg téli napoknak.

Kedd

A hét második napja megérdemelte az elegáns megjelenést, így keddre az Amourette Spotlight érzéki hálóruháját választottam, amely puha viszkóz anyagának köszönhetően olyan a bőrön, mint egy érzékien lágy simogatás. A tökéletes szabásvonalak elbűvölő megjelenést adnak, a bájos csipke pedig nőies külsőt kölcsönöz. Egy színben hozzá illő fehérneművel tökéletes megjelenést biztosít napközben egy elegáns ruha alatt és éjszaka a párnák között.

Triumph Triumph

Triumph Szerda

A hét harmadik napján az édes semmittevésre vágytam, csak haza akartam érni végre, lezuhanyozni, és bebújni Kedves mellé a jó meleg ágyba. Ezért úgy gondoltam tökéletes választás lesz erre az estére a Pure Silk elbűvölő, luxus selyem hálóingje, beépített csipkével, mely kellően lágy esésének köszönhetően kényelmes egy pihentető alváshoz, ugyanakkor érzéki fazonjának köszönhetően felejthetetlen  megjelenést biztosít viselőjének. Szexis hátrésze pedig még tovább fokozza a luxus érzetet. Imádom!

Triumph
Triumph Triumph

Csütörtök

A hét negyedig napján korán keltem, hisz a reggeli megbeszélés pontos megjelenést és decens külsőt követelt. Ehhez pedig a legjobb választásnak, nagy kedvencem az Amourette Spotlight body-ja bizonyult. A fekete színe eleganciát, virágos csipke kialakítása pedig klasszikus megjelenést kölcsönöz minden nőnek. Ugyanakkor modern formája követi a divatot. Puha mikroszálas anyaga és finom csipkéje gondoskodik a hihetetlen kényelem érzetéről. A testhez simuló, kis fekete ruhához egyszerűen tökéletes választás volt.

Triumph

Triumph
Triumph
Péntek

A hét utolsó napjával számomra még nem ért véget a hét, hisz egy tárgyalás után két sajtótájékoztató is várt még rám. Ilyen zsúfolt, rohanós napokon fontosnak tartom, hogy öltözékem tükrözzön rólam egy fajta határozottságot, magabiztos fellépést, ezért is esett pénteken a választásom egy olyan összeállításra, amely egyszerre elegáns, nőies ugyanakkor kényelmes és időt álló. A kék blúz a fekete nadrághoz remekül passzolt, ahogy a ruha alá a Mon Amour Spotlight fehérnemű szett is.

 Triumph
Triumph
Triumph
És végre eljött a várva várt hétvége

A szombat az a nap, amikor sokáig alhatok, és még tovább élvezhetem az édes pillanatokat az ágyban. Erre a napra a Forbidden Lace fehérneműjét választottam. Ebben a tagadhatatlanul szexi Triumph kollekcióban ragyogóan éreztem magam, érzékinek és valódi nőnek, ez az érzés pedig szinte sugárzott a külsőmről, amit persze Ő is észrevett. Hisz nincs is szebb nő a boldog nőnél.

Triumph

Szeretnéd megtudni, hogyan tudod elérni a tökéletes sziluettet a kedvenc szűk ruháidban is? Találd meg még ma az igazit a Triumph kollégáinak segítségével!

Triumph

Köszönöm a Continental Hotel Budapestnek, amely biztosította számomra a gyönyörű elnöki lakosztályt.

További információ:
Triumph Magyarország
Continental Hotel Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1513541155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása