Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Érjen a térd fölé! / outfit

2016. február 14. - Antalfy Krisztina

Pretty Woman stílusban

Még javában benne vagyunk a télben, de szerencsére mindannyian érezhetjük már a bőrünkön, hogy a hideg, fogvacogtató hidegnek már nyoma sincs. Ez az átmeneti időszak pedig a legalkalmasabb arra, hogy beruházzunk egy igazán nőies és dögös combcsizmába, amely csak a kellő alkalmat várja, hogy végre meghódítsd benne a nagyvilágot.

Pretty Woman stílusban

Meglehet, hogy most arra gondolsz, a térd fölé érő csizma nem neked való, talán túl provokatívnak és közönségesnek tartod. De ez a világhírű darab – ami még Julia Roberts égig érő lábain  indult világhódító útjára – annyira nőies, hogy még belőled is előhozza a Micsoda nőt, csupán a megfelelő ruhatárral kell kombinálni.

Pretty Woman stílusban

Lapos, vagy magas sarkú, a lényeg, hogy mindig törekedjünk a tökéletes összhatásra. Mivel egy igen hangsúlyos lábbeliről van szó, érdemes egyszerű, letisztult darabokkal kombinálni, hogy inkább tűnjünk izgalmasnak, mint közönségesnek. Remekül mutat szűk farmernadrággal, lezser pulóverrel, hisz a nadrág csinos, nőies, míg a pulóver épp ott takar, ahol kell. Amennyiben bátrabbak vagyunk, nyugodtan viseljük miniszoknyával, vagy lezser mini ruhával.

Pretty Woman stílusban
Pretty Woman stílusban
Pretty Woman stílusban
Pretty Woman stílusban
Pretty Woman stílusban

Csizma: Deichmann
Ruha:
 
Dorothy Perkins
Mellény: Háda  
Táska: lengyelországi szerzemény.

Kiss

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7013541135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása