Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jógázni jó, de kecskével még jobb

2016. február 24. - Antalfy Krisztina

Egy ugráló cukiságbomba

Rachel Brathen és Penny Lane a két jó barát, szinte elválaszthatatlanok egymástól, olyannyira, hogy még jógázni is együtt járnak. A bökkenő csak az, hogy Penny valójában egy tündéri kis kecske. A fiatal, svéd származású lány Instagram követőit elnézve, az egyik legnépszerűbb jógatanár, de persze sokat dobott a rajongói táborán, hogy ezzel a fekete cukisággal tornázik együtt a videókon.

Rachel Bråthen

Rachel férjével közösen fogadta örökbe Pennyt, még tavaly tavaly karácsonykor, aki egy állatmenhelyen nevelkedett azelőtt, miután eltévedt a nyájától. A kis kecske persze imádja „anyukáját” ezért mindenhova követi, mindig lelkesen felugrál a hátára és aktívan kiveszi részét a jóga gyakorlatokból.

Az alábbiakban összegyűjtöttem Penny Lane legjobb képeit és videóit, mert ezeket neked is látnod kell! Sőt, ha csak a kis kecskéért rajonganál, akkor ezt is megteheted, mert Penny-nek már saját Instagram-csatornáján is követheted @penny_thegoat néven.

Rachel posztjait a #YogaEveryDamnDay hashtaggel osztja meg.

Kép

Kép

Na ugye így már nem is olyan unalmas a jóga?

Rachel Bråthen Instagram oldala.
Penny Lane Instagram oldala.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr368423288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása