Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // L'Oréal La Palette Ombrée

2016. február 27. - Antalfy Krisztina

Szeretek szép sminkben neki indulni a napnak, még rohanós reggeleken is, de sajnos nincs mindig időm, hogy hosszú perceket töltsek a tükör előtt kedvenc sminktermékeim társaságában. Ha hozzám hasonlóan neked is kevés időd van, de mégis szeretnél szép és elragadó lenni, akkor feltétlenül próbáld ki L'Oréal La Palette Ombrée legújabb, elegáns színeket tartalmazó palettáját, amivel pillanatok alatt készíthetsz magadnak visszafogott, nappali, de akár füstös, esti sminket is.

img_6491.JPG

10 árnyalat a ragyogó megjelenésért

A cipők után a gyönyörű sminkeket szeretem a legjobban. Számomra egy jó minőségű smink termék tökéletes eszköz ahhoz, hogy kiemeljem természetességemet, és szép, vagy legalább is elfogadható arcot varázsoljak magamnak.

Hiszem, hogy a jól megválasztott színekkel úgy tündökölhetünk a szürke hétköznapokban, akár csak egy díva, míg a nagy mellényúlásokkal éveket öregíthetünk magunkon.

img_6492.JPG

Bármilyen színt is választasz magadnak, mindig használj satírozó ecsetet, a tökéletes átmenet miatt.

nevtelen.png

Külcsín:

A csomagolás tök egyszerű, a 10 szemhéj púder egy fekete, téglalap alakú, nagyon jól záródó, ugyanakkor könnyedén nyitható tokban kapott helyett. A belsejében a kifinomult, alapszínek mellett egy kis tükröt is találunk. Jól jön ez, amikor épp úton vagyunk, és a legrosszabb pillanatban szúrja valami a szemünket. :)

img_6509.JPG

Belbecs:

A L'Oréal La Palette Ombrée színeivel könnyedén készíthetünk egy elegáns nappali, vagy akár egy drámaibb esti sminket, hisz a 10 szín nagyon jól kombinálható egymással, de ha épp olyan a kedvünk, külön-külön is használhatjuk őket.

nevtelen_1.png

Sok szép nő azt hiszi, ha minél erőteljesebben, feltűnőbben sminkeli ki magát, annál vonzóbb a külseje, pedig az agyonvakolt réteggel sokszor csak elfedi a valódi szépségét, ami esztétikailag előnytelen, és a pasiknak sem jön be annyira. Mert néha a kevesebb a sminkben is sokkal több.

12545328_1039085506149442_1391969291_n.jpg

Ha inkább te is a visszafogott, természetes külsőre szavazol, akkor a szemhéjadra kizárólag matt, világos színeket használj és kerüld a mély, sötét árnyalatokat, a határozott kontúrokat, na meg az erőteljes tusvonalat.

nevtelen_2.png

Ha inkább kitűnnél a szürke hétköznapokból egy drámai tekintettel, akkor is remek választás a L'Oréal La Palette Ombrée palettája. A szemgödrödbe kenj a paletta világosabb, fényesebb színeiből. Felülre válassz sötét (kékes, lilás, barna) árnyalatokat. A púdert vidd fel applikátorral, majd satírozd el füstösre. A bujább tekintetért húzd ki a szemed fekete szemceruzával, majd fejezd be egy csodás fekete spirállal.

fotorcreaggted.jpg

Összességében:

Nekem bevált, nagyon szeretem. A színek szépek, nem túlzóak, nem erőteljesek, így mindig, minden élethelyzetben jól megállják a helyüket. Remekül össze lehet dolgozni az árnyalatokat. Nem porolódik különösebben, szépen fed, és könnyedén felvihető.

A matt és fényes remekül megfér egymás mellett, variáld őket kedvedre!

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr948423642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása