Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Helló essence tavasz!

2016. március 01. - Antalfy Krisztina

Csak a lakkokra figyelj!

Március 1-je van, végre hivatalosan is elérkezett a tavasz első napja! Ennek örömére egy szuper hírrel szeretném feldobni a hangulatodat, ami szerintem garantáltan jobb kedvre derít ezen a szürke, esős napon.

 Helló essence tavasz!

 

A hír a már jól ismert essence gél körömlakkokhoz kapcsolódik.

2015 tavaszán, pontosan egy éve vezették be az essence új, zselés hatású, tartós körömlakk családját. A gél körömlakkok nagyon nagy sikert arattak akkor, is és az óta töretlenül, mi sem jelzi ezt jobban, mint a vásárlók sok-sok pozitív visszajelzése. Akik eddig rajongtak ezekért a szuper helyes lakkokért, azoknak bizony továbbra sem kell csalódjanak, sőt. A lakkok kiszerelése, szuper minősége és tartóssága ugyanis változatlanul kerül ki tavasszal is a boltok polcaira.

essence

Ami változik az a körömlakkok ára lesz! 2016. március 7-től a körömlakkok ára (a jelenlegi 549 Ft-ról) 449 Ft-ra csökken! Így a kedvenc gél körömlakkjaidat most még kedvezőbb áron kaphatod meg, ugyanabban a szuper minőségben, ugyanabban a kiszerelésben! Így tehát az új szortimenttel érkező új, tavaszi színeket már az új, kedvezőbb áron vásárolhatod meg!

essence

Remél Te is annyira örülsz a hírnek, mint én. Eddig sokat dillemáztam, hogy melyik színt is vigyem haza magammal, de a kedvező árnak köszönhetően egy helyett már tuti, hogy kettő fog a kosaramba landolni.

A körömlakk árának csökkenése miatt számos nyereményjátékkal készül a márka a vásárlóknak. A kampány aktívabb része március 11-én indul. Addig is figyeljétek az essence Facebook oldalát, hogy semmiről ne maradjatok le!

essence

Annyit elárulhatok, hogy semmilyen más márkánál nem láthattatok még ilyen kampányt…

Kezdődjön hát vidáman a tavasz!

További információ:
essence hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr798443196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása