Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

PRIESTON 2016 tavasz/nyár

2016. március 04. - Antalfy Krisztina

Szárnyaló stílus

A Dirty Birdie középpontjában a gátlások levetkőzése, önmagunk elfogadása áll, a megfelelési kényszer sutba dobására biztat. A fő inspirációt az FW2015-ös Dark Birds kollekció nyújtotta, mely önmagunk felfedezéséről szólt.

PRIESTON 2016 tavasz/nyár

Üzenete: légy bátor és találd meg önmagad!

Részletek

A Dark Birds kollekció továbbgondolásaként értelmezhető a Dirty Birdie. Két fő motívum szerepel a kollekcióban: a szívecskék, illetve a kalitkák. A kalitkamintás anyagokat a tervező, Nagy Noémi által készített vázlatok alapján printelték.

PRIESTON 2016 tavasz/nyár

Érdekesség még, hogy ebben a kollekcióban újra hangsúlyt kapnak a láncok. A korábbiakkal ellentétben idén plasztik láncok egészítik ki a szetteket, melyek önállóan, övként is funkcionálnak. A csillogást továbbra is az egyesével, kézzel varrott Swarovski kristályok biztosítják.

Anyagok

A könnyed anyagok szolgálnak alapjául a Dirty Birdie-nek: a különféle selymek, printelt muszlinok, illetve lenvásznak. A tervező játékos anyagokkal, játékos textúrákkal dolgozott.

PRIESTON 2016 tavasz/nyár

Színek

A kollekcióban a fehér és a pink dominál, de ezeken kívül a fekete és a narancs különböző árnyalatai is fellelhetőek.


További információ:
PRIESTON

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr498443204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása