Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

AMNESIA 2016 tavasz-nyár

2016. március 11. - Antalfy Krisztina

Az AMNESIA tavasz--nyári kampányfotóin ismét a márka már jól ismert, kedvenc modellje, a csodálatos Varga-­Dobár Éva, húga, a gyönyörű Dobár Zita és Kun Viktor Bence látható. A legfrissebb AMNESIA darabok színpompás egyvelege igazi tavaszi életérzést sugároz.

fotorcreatedzhtgz.jpg

Az AMNESIA idei, 2016-os tavaszi-­‐nyári kollekciója egy könnyed, kozmopolita, de a nőiességet hangsúlyozni kívánó, igazán vidám stílust képvisel. A darabokat a tavasz virágzó, színpompás képe és a szabadság életérzése ihlette, emellett a márkát igazán jellemző szexiség, kacér nőiesség is elengedhetetlen része volt a tervezéskor felhasznált inspirációknak.

610x485x006_jpg_pagespeed_ic_pgx2iqcbfo.jpg

Az anyag és színhasználatot a trendek határozzák meg ugyanakkor a márka arculatához, filozófiájához igazították őket a tervezők: a darabok továbbra is a nőies, szexi AMNESIA nőt tükrözik és öröm viselni őket. Az idei szezonban nagy hangsúlyt kapnak a ruhák – legyen rövid vagy hosszú, szűk vagy bő fazon, a lényeg, hogy könnyed, kényelmes viselet legyen majd a meleg nyári napokon vagy különleges alkalmakkor.

image_16_1457770141.jpg

Az anyaghasználat tekintetében ismét a rugalmas, kényelmes, könnyű, lágy esésű anyagok kaptak jelentős szerepet. A kollekció azt sugallja, hogy egy igazán harmonikus, idillikus tavasz elé nézünk, melyben továbbra is az AMNESIA nő kapja a legfontosabb szerepet.

eva-6.jpgeva-5.jpgeva-8.jpgzita-3.jpgeva-7.jpgzita-2.jpg

nevtelen_3.png
További információ:
Amnesia

Fotó: Oleg Borisuk / Portfólió Oleg BorisUK-­kal
www.olegborisuk.com
Smink: Titkos Bernadett
Haj: Pásztor László / Laszlo Pasztor Hairstylist
Styling: BenceCsalar /
www.bencecsalar.com
Modellek: Varga‐Dobár Éva, Dobár Zita / Attractive, Kun Viktor Bence

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr368556216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása