Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így válhatsz Te is a nyár főszereplőjévé

2016. március 21. - Antalfy Krisztina

A Calzedonia bemutatja Kelly Rohrbach-ot

A Calzedonia Kelly Rohrbach, modellt választotta idei nyári a sportkollekciója arcául. Kelly, aki Pamela Anderson egykori szerepét játssza a Baywatch remake-jében, nem csak a parti sétányhoz, de a Calzedonia Sportkollekciójához is illő, tökéletes alakkal rendelkezik.

 fotorcreated_10.jpg

A Miami strandot elképzelései szerint átformáló, tehetséges fotós, Enrique Badulescu dinamikus, vidám hangulatú, nyári Calzedonia kampányt készített. Az olasz fürdőruha márka új, sport-ihlette modelljei 2016 nyarának igazi kötelező darabjai. High-tech anyagok, vonalak, amelyek kiemelik és alakítják a test természetes formáját, és különböző stílusok, amelyek tökéletesen illenek a strand sportokhoz.

fotorcreatedretet.jpg

Háromszög, vagy bandeau bikinik rózsaszínben vagy zöld fluoreszkáló színekben, biztos kényelemmel a neoprén-hatásnak köszönhetően, high-tech tervezés, sztreccs anyag, amely véd az UV sugarak ellen. A sport kapszula kollekció bikini alsóira és felsőire jellemző a kontrasztos fekete-fehér szegély és geometriai hatás: sokoldalúak, tisztelegnek a fitness világa előtt is. 

fotorcreatedzrtz.jpg

A fluoreszkáló és tiszta fehér felsők ellenállnak a klórnak és napkrémnek, védelmet nyújtanak az UV sugárzás ellen, biztosítják a kényelmet és a mozgás szabadságát. A fekete fürdőruha fluoreszkáló rózsaszín cipzárat kap, tökéletes viselet a medencében, vagy különleges, praktikus, mégis elbűvölő megjelenés megteremtőjeként!

A crop top bikini, teljesen fekete cipzárjával, "használt" hatású anyagával, bármilyen összeállítást teljesen egyedivé varázsol.

Én már nagyon várom a nyarat!

nevtelen_3.png

További információ:
CALZEDONIA

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr778510320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása