Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg a Helia-D BB Krémet

Magyar BB krém siker!

2016. április 02. - Antalfy Krisztina

Íme a többfunkciós, hidratáló bőrszínkiegyenlítő nappali arcrkrém UVA/UVB szűrővel. A krém segít, hogy az arc bőre egyenletes színű legyen, kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat és elfedi a piros foltokat. A krémben lévő shea vaj a hosszan tartó hidratálást biztosítja. A 15 faktoros UVA/UVB szűrő védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól. A krém bőrtápláló B5 provitamint és E-vitamint tartalmaz.

fotorcreatedefd.jpg

A BB krém története

A BB krém a bőrápolás legjavát vegyíti az alapozó előnyeivel az egy lépéses szépségért. A 20. században Dr. Christine Schrammek bőrgyógyász kifejlesztett egy „Blemish Balm“ (BB) elnevezésű arcápolót, mely nemcsak elősegítette a károsodott, nem egyenletes bőr gyógyulását, hanem elrejtette a bőrpírt műtéti beavatkozások után. Ekkor még alig volt ismert a BB krém. A dolgozó nők hétköznapi bőrápolási rutinját és sminkelését egyszerűsíti a BB krém, ennek is köszönheti népszerűségét.

bb_krem_banner_megu_jult.jpg

Ázsiából indult hódító útjára

A terméket piaci forgalomban először Dél-Koreában mutatták be, ahol a helyi hírességek boldogan osztották meg innovatív, új szépségápolási titkukat a nagyközönséggel. A termék hihetetlen sikert aratott! A nők, akik korábban számtalan különböző szépségápolási szer használatára voltak kárhoztatva, hogy fakó és sápadt bőrüket élettel telivé tegyék, izgalommal fogadták a reggeli procedúrát kiváltó terméket, mely egyetlen felvitellel kínált megoldást az összes problémára. Ahogy a BB krém híre Európában is terjedni kezdett az európai bőrtípusnak megfelelő színárnyalatok is kifejlesztésre kerültek. Az európai nők körében is nagy sikert aratott, mert sok időt és pénzt spórolnak meg a praktikus BB krém napi használatával.

Helia-D BB krém fűzfakéreg kivonattal:

- hidratálás
- egységes bőrszín
- ragyogó bőr
- SPF 15 UVA/UVB
- új árnyalatok

Megújult a nagy sikerű Helia-D BB krém! Már két (világos és normál) színben is elérhető a többfunkciós hidratáló bőrszín-kiegyenlítő nappali arckrém, mely UVA/UVB szűrővel és fűzfakéreg kivonattal ápolja az arc érzékeny bőrét. A krém segít, hogy az arc bőre egyenletes színű és felszínű legyen. Kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat, és eltünteti a piros foltokat. A Helia-D BB krém Világos bőrre fűzfakéreg kivonat tartalma gyulladáscsökkentő hatású, míg a krémben lévő shea vaj a hosszan tartó hidratálást biztosítja. Kiváló mattosító hatásának köszönhetően, akár a nappali alapozót is helyettesíti. 20 faktoros UVA/UVB szűrője pedig védi a bőrt a napsugarak káros hatásaitól és B5 provitamint és E-vitamint is tartalmaz.

Javasolt fogyasztói ára: 1 990 Ft

Ráadásul a termék csomagolása gyönyörű, mi már ki is próbáltuk a krémet, és imádjuk! Ajánljuk a ti figyelmetekbe is! - See more at: http://anyakanyar.hu/magyar-bb-krem-siker/#sthash.HI9AzSAj.dpuf

 A termék csomagolása gyönyörű, természetesen azonnal ki is próbáltam, hamarosan érkezek a teszttel is!

nevtelen_3_11.pngTovábbi információ:
http://www.helia-d.hu/

a termék csomagolása gyönyörű, mi már ki is próbáltuk a krémet, és imádjuk! Ajánljuk a ti figyelmetekbe is! - See more at: http://anyakanyar.hu/magyar-bb-krem-siker/#sthash.HI9AzSAj.dpuf

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr928683790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása