Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

MAYBELLINE újdonságok tavaszra

2016. április 04. - Antalfy Krisztina

Egy újabb remek blogger nap

Imádom a tavaszt, végre előkerülnek a lenge ruhák, kivirágzik a természet és a boltok polcaira is megérkeznek a legújabb sminktermékek csodás színekben, ragyogó árnyalatokban. Blogger-újságíróként az a szerencse ért a múlt héten, hogy még azelőtt kipróbálhattam a Maybelline New York márka 2016 tavaszi újdonságait, hogy azok kikerültek volna az üzletekbe. Ha nyitott vagy az egészen különleges, mégis kifinomult stílusra, akkor ebben az évszakban biztos találsz majd kedvedre valót, amely izgalmas útra vezet és végtelen szabadságot ígér.

fotorcreated_23.jpg

Időpont: 2016. április 2.
Helyszín:
L'Oréal Magyarország Székház

nevtelen_7.png

Maybelline New York Blushed Nudes

Próbálj ki egy merészen romantikus sminket az új Maybelline New York Blushed Nudes palettával. 12 lenyűgöző árnyalat, végtelen lehetőség. Selymes bézs, buja rózsaszín, csábító barna, a döntés a te kezedben van.

fotorcreatedj_1.jpg

Maybelline Master Contour V – duo stick

Az első V kilakítású kontúr duó stift. Míg a sötét formáz, addig a világos kiemel. A végeredmény matt, mégis látványosan intenzív, hosszantartó hatás.

fotorcreateddfd.jpg

Maybelline Lip Studio szájfények

Megérkezetek az új Maybelline szájfények intenzív ragyogó árnyalatokkal, csodás színekkel. Nem ragad, méznektár formulája pedig táplálja az ajkakat. Mostantól minden tekintet az ajkaidra szegeződik.

fotorcreatedgfrsdg.jpg

Maybelline Master Ink tus

A hagyományos szemhéjtusok után most itt az új Maybelline New York Master Ink White szemhéjtus, mely intenzív fehér árnyalatának és a matt végeredménynek köszönhetően szofisztikált, egyedi megjelenés kölcsönöz mindenkinek.

fotorcreated_21.jpg

MaybellineSuper Stay 24

A Microflex technológiának és a Stay – Fresh pigmenteknek köszönhetően egész nap olyan, mintha frissen vitted volna fel, így még a stressz alatt se lesz fakó a bőröd.

fotorcreated_22.jpg

Maybelline The Falsies Push Up Drama szempillaspirál

Minek bajlódnál a műszempilla felhelyezésével, amikor itt van a Falsies Push Up Drama? Az új Falsies Push Up Drama szempillaspirál különleges keféje U-alakú sörtékkel befedi és megemeli a pillákat a drámai push-up hatásért. Első számú kedvencem, mely már az első felvitellel csodásan ívelt, drámai hatású tekinetet varázsol.

fotorcreatedhgug.jpg
Próbáltad már valamelyik terméket?
Ha még nem, akkor itt az ideje, mert nem fogod megbánni!
nevtelen_3_5.pngTovábbi információ:
Maybelline Magyarország

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr528655252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása