Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a Calzedonia idei fürdőruha kollekciója

2016. április 07. - Antalfy Krisztina

Lenyűgöző show-val indul a nyár

A Calzedonia bemutatta 2016-os fürdőruha kollekcióját a Calzedonia Cégcsoport újonnan kibővített központi épületében, Veronában. Mostantól a cégcsoport a már meglévő épületből létrehozott, lenyűgöző új térben mutatja be kollekcióit a nemzetközi sajtónak, véleményformálóknak és sztároknak.

fotorcreatedhhh_1.jpg

Az idei Calzedonia Fürdőruha Show egy, a fürdőruha kollekció témáin átívelő utazás volt, mely a sportot, a wellness-t és a legújabb divatirányzatokat állította középpontba. Ihletet merítve Brazíliából, az országból, amely a 2016-os Olimpia Játékoknak ad otthont, a show szemkápráztató élményekkel és egzotikus ritmusokkal idézte meg Rio de Janeiro tomboló energiáját.

fotorcreatedgfjh.jpg

A show egy teljes szakaszát a Calzedonia új fürdőruha sport vonalának szentelték; egy kollekció, amely egyesíti a technikai innovációt a valódi olasz stílussal, olyan új fürdőruha vonalat teremtve ezzel, mely kifejezetten tornatermi és vízi sportokra született. A retro ihlette a horgolt kollekciót, amely szintén bemutatásra került.

fotorcreatedvch.jpg

A látványos táncelőadások életre keltették a nézők tömegét, velük együtt a világ legszebb fürdőruha modelljeit és magát a kollekciót. A show vége egy hatalmas színrobbanás volt, igazi karnevál, amely a nyár érkezését ünnepelte. Egy új fürdőruhánál semmi nem mondhat el többet a nyárról – a legújabb kollekció már elérhető üzletekben.

fotorcreatedfdsf.jpg

Az eseményen a Calzedonia 2016-os #CLZ fürdőruha kollekciójának magyarországi arca, Kulcsár Edina is részt vett. 

5april-dv1_0980.JPG

További képek:

5april-dv2_4224.JPG5april-dv2_7073.JPG5april-dv2_7247.JPG5april-dv2_7291.JPG6april-dv1_2256.JPG5april-dv2_4273.JPG5april-dv2_4502.JPGnevtelen_3.pngTovábbi információ:
www.calzedonia.com

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr498587542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása