Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Májusi AVON újdonságok

2016. április 07. - Antalfy Krisztina

A körömlakkok majálisát ünnepli az AVON ebben a hónapban. Megújult formula, új, vibráló színek és még tartósabb fény - ezekkel kecsegtetnek a megújult Gél hatású körömlakkok. Emellett a régi, közkedvelt árnyalatok is megmaradtak, melyek hasonló átváltozáson mentek keresztül, mint társaik. Igazi „must have” a körömlakk-imádók számára!

fotorcreatedxdsx.jpg

Ezen kívül új, tavaszias illatok, további hódító pasztelles árnyalatok, és bőrünket kényeztető és tápláló újdonságok is várhatóak a májusi katalógusban, melyekhez jó felfedezést kívánunk!

Tavaszi színkavalkád
AVON Gél hatású körömlakkok

Az AVON Gél hatású körömlakkjai teljesen megújulnak, a körömlakkrajongók legnagyobb örömére. Az új, továbbfejlesztett formula, ápoló omega olajokkal gazdagadott, akár már egy rétegben is intenzív színt és még több ragyogást biztosít körmeinknek. Az új Gél hatású lakkok segítségével UV lámpa nélkül készíthetünk magunknak tartós és ragyogó manikűrt, mely a hagyományos körömlakkokhoz hasonlóan egyszerűen lemosható. A már megszokott színek mellett a paletta ráadásul további 6 új trendi árnyalattal bővül.

fotorcreatedko.jpg

Az új árnyalatokon kívül a kollekció egy Gél hatású fedőlakkal is gazdagodott. A fényes fedőlakk segít tartósabbá tenni a színt, használatával a manikűr nem töredezik, és nem pattog le. Bármilyen körömlakkal használható, így segítségével kedvenc lakkjainkat is tartósabbá tehetjük.

gel_20hatasu_20koromlakkok_201398ft.jpg

Új árnyalatok:  Rain Washed, Citronized, Mint To Be, Emerald City, Sapphired Up, Orange You Crazy
Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON Today Tomorrow Always In Love
Parfüm, a szerelem nevében

Idén tavasszal új taggal bővül az AVON egyik közkedvelt, prémium illatkollekciója. A Today Tomorrow Always In Love parfüm úgy bontakozik ki, akár a szerelem. Szépen lassan, először a vízililiom kifinomult jegyei bontogatják szárnyaikat és változnak fokozatosan édessé, majd a rózsaszín bazsarózsa üdesége árad szét és ejti rabul érzékeinket, végül pedig az érzéki pézsma és a fás akkordokban teljesedik ki az illat.

fotorcreatedkhl.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 4 899 Ft

AVON Be Daring parfüm
Légy merész!

Az áprilisban debütáló AVON Be kollekció májusban újabb tagot köszönthet. A Be Daring parfüm a merész, vagány és bevállalós lányok és nők illata, melyben a bergamott, a magnólia és a pézsma alkot vibráló kompozíciót.

fotorcreatedbr.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 799 Ft

A pasztell továbbra is hódít!

A pasztelles árnyalatokból sosem elég ilyenkor tavasszal, hiszen üde színfoltjai a hétköznapoknak. Ennek örömére az AVON Négyes szemhéjpúder paletta újabb két, gyönyörű pasztell árnyalattal bővül. Egyikben a rózsaszínes, narancsos színek, míg a másikban a lilás, zöldes árnyalatok alkotnak tökéletes összhangot. A kontrasztos hatás elérése érdekében vigyük fel a belső szemzugba a halványabb, míg a külsőbe az intenzívebb, élénkebb színeket. Ebben a megszokott módon, a palettán lévő számozások is segítenek.

fotorcreatedfdseafddsa.jpg

Négy új pasztelles árnyalattal bővülnek az AVON Ultra Glazewear szájfények is. Ezek különlegessége, hogy kéttónusú, opálfényű pigmenteket tartalmaznak, melyek mesésen tükrözik vissza a fényt. Így szó szerint tündökölhetünk velük a tavaszi napfényben. Az Ultra Glazewear szájfények gyönyörű ragyogást adnak, valamint hidratálják is ajkainkat.

fotorcreatedsdsd.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Négyes szemhéjpúder paletta: 2 499 Ft
Ultra Glazewear szájfény: 1 398 Ft

AVON Magix 2 az 1-ben sminkalap
Kezdjük a megfelelő alapokkal

Egy smink akkor lesz igazán szép és mutatós, ha előtte kellőképpen előkészítjük bőrünket. Az új Magix 2 az 1-ben krémes sminkalap gyönyörűen előkészíti a bőrt a sminkelésre, mattít, simít és egyenletesebbé teszi a bőrtónust. Univerzális árnyalatának köszönhetően minden bőrtónushoz passzol. Használjuk sminkalapként alapozó alá, vagy praktikus kompakt kiszerelésének köszönhetően frissítsük fel és korrigáljuk sminkünket könnyen akár napközben. Korrektorként használva vigyük fel ujjaink segítségével a javítandó területre és finoman egyengessük el.

fotorcreatedkj.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft

AVON 5 az 1-ben elemes manikűreszköz
Profi manikűr öt lépésben

Az AVON 5 az 1-ben elemes manikűreszközzel pillanatok alatt érhetünk el látványos hatást. Az elemmel működő manikűreszközhöz öt különböző fej tartozik, melyekkel együttesen tökéletes manikűrt készíthetünk magunknak. Először a formázó eszközzel csiszoljuk formára körmeinket, majd a simító fejjel menjünk végig a körmök szélén, hogy lezárjuk a körmök végén a reszelés után nyitva maradt, apró barázdákat. Harmadik lépésként, amennyiben szükséges, a forma tökéletesítéséért használjuk a precíziós formázót. Végül, a simító fejjel egyenlítsük ki a köröm felületét, majd a polírozó fej segítségével fényesítsük ki körmeinket.

fotorcreated_15.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 4 400 Ft

AVON Tipp
Amennyiben azt szeretnénk, hogy a körömlakk minél hosszabb ideig maradjon fent körmeinket, akkor érdemes ezt az öt egyszerű lépést minden manikűrözés alkalmával megcsinálni. Hiszen, ha a körmünk egyenletes és sima felületű, akkor a körömlakk is tartósabb lesz rajta.

AVON Planet Spa Thai Lotus Flower termékcsalád
Egzotikus kényeztetés

A Planet Spa újdonsága messzi egzotikus helyekre kalauzolja érzékeinket. A kényeztető arc- és testápoló család thai lótuszvirággal és tápláló kókuszolajjal ápolja bőrünket. A kókuszolajban lévő zsírsavak mélyen behatolnak a bőrbe, így nagyszerűen hidratálják és kondicionálják azt.

fotorcreatedhhh.jpg

A termékcsalád tagjai:
Planet Spa Thai Lotus Flower tisztító arcmaszk (75 ml)
Planet Spa Thai Lotus Flower selymes testápoló balzsam (75 ml)
Planet Spa Thai Lotus Flower relaxáló fürdőelixír (125 ml)
Ajánlott fogyasztói ára: 3 999 Ft

AVON Tudtad-e?
A keleti kultúrákban a lótuszvirág az élet és a tökéletesség szimbóluma. Értékes kivonatai harmonizálják a bőrt és bársonyosan lágy érzést nyújtanak.

Avon Care Csipkebogyós testápoló család
Bőrregeneráció a C-vitamin erejével

Új, továbbfejlesztett formulával kényezteti bőrüket az AVON Care Csipkebogyós termékcsalád. A csipkebogyóban található C-vitamin segít regenerálni és kisimítani még a száraz, igénybevett bőrt is. A krémcsaládban található E-vitamin komplex táplál és tartósan hidratál, így hozzájárul a bőr nedvességrétegeinek erősítéséhez. Az új AVON Care Bőrsimító, revitalizáló csipkebogyós családja egy kéz-, köröm és körömágybőrápoló krémből, egy testápolóból illetve egy arckrémből áll, melynek minden tagja könnyű állagú és gyorsan beszívódó, így tökéletes választás lehet a melegebb napokra is. Bőrgyógyászatilag tesztelt, így a család bármely tagja nyugodtan használhatja.

fotorcreatedfsdf.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Avon Care Bőrsimító, revitalizáló csipkebogyó kéz-, köröm és körömágybőrápoló krém (100 ml): 549 Ft
Avon Care Bőrsimító, revitalizáló csipkebogyós testápoló (400 ml): 949 Ft
Avon Care Bőrsimító, revitalizáló csipkebogyó arckrém (100 ml): 649 Ft

AVON Tudtad-e?
A csipkebogyómagolaj hatékony antioxidáns, mely hússzor több C-vitamint tartalmaz, mint a narancs - ez teszi olyan hatásossá a szabad gyökök elleni harcban.

AVON Senses Joyful Tropics krémtusfürdő
Reggeli vitaminbomba a bőrnek

Az új Senses Joyful Tropics vitaminos krémtusfürdő, gyengéd, krémes formulájával és csábító papaja és barack illatával kényezteti bőrünket egy frissítő reggeli zuhanyzás alkalmával. Az ínycsiklandó, trópusi nyarat idéző illaton kívül a tusfürdő C-, B3-, és B5-vitaminokat is tartalmaz, így igazi felüdülést és táplálást nyújt testüknek.

fotorcreatedsdcsa.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

AVON Senses Joyful Tropics krémtusfürdő (250 ml): 669 Ft
AVON Senses Joyful Tropics krémtusfürdő (500 ml): 1 099 Ft

AVON FootWorks Cukrozott lime és mojito termékcsalád
Hűsítő koktél lábainknak

A FootWorks új termékcsaládja hűsítő koktélként frissíti fel lábainkat. A FootWorks Cukrozott lime és mojito lábradír gyengéden radírozza a bőrt, így mesésen simává varázsolja, míg a könnyű állagú FootWorks Cukrozott lime és mojito lábápoló lotion hűsíti, hidratálja és felfrissíti a fáradt lábakat. A FootWorks Cukrozott lime és mojito lábspray egy fújásra azonnal szintén hűs érzetet kelt, ezen túlmenően pedig dezodorál, és friss illatot kölcsönöz lábainknak minden egyes használat során. A lábápolást pedig az új FootWorks Cukrozott lime és mojito sarokreszelő teszi még színesebbé.

fotorcreateddswad.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

FootWorks Cukrozott lime és mojito lábradír: 769 Ft
FootWorks Cukrozott lime és mojito lábspray: 1 199 Ft
FootWorks Cukrozott lime és mojito lábápoló lotion: 769 Ft
FootWorks Cukrozott lime és mojito sarokreszelő: 799 Ft

Kezdődjön el a Te történeted is az AVON-nal!

nevtelen_3.png

További információ:
Avon Magyarország

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr438576762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása