Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Jean Louis David 2016 tavasz-nyár

2016. április 19. - Antalfy Krisztina

Ready... Steady... Go!

Az egészséges életmód egyre nagyobb értéket képvisel a fogyasztók számára. A sport napjainkra közösségi jelenséggé vált, egyre több, egyre ötletesebb sportrendezvény kerül megrendezésre (pl. Rooftop jóga, Iron Girl futóverseny). A mozgás kikapcsol, játékos, egészséges, összehozza a barátokat, rokonokat. Növeli a teljesítményt, kitartást, egyenlőséget. Felszabadít. Az önkifejezés eszköze.

fotorcreatedhhh_2.jpg

Divatban a sport!


Ebben a szezonban a Jean Louis David-nál a sport a téma

  • a sport mint dekoráció
    • pozitív imázs, cool attitűd
    • divatstílusok keveredése: városi stílus és sportos dinamika.

2016-os tavaszi-nyári hajkollekciónkat a sportos, szexi trendek és a Rio de Janeiroban megrendezett nyári olimpia inspirálta. Strukturált, puha vonalak, mély és telt hajszínek, természetesség, 80-as évek által inspirált stílusok!

A sport nemcsak hobbi, hanem stílus is!

RÖVID BARNA

Rövid, fokozatos, lekerekített vágás, melyet a frizuratervező az arc körül a harmonikus és dinamikus hatás elérése érdekében felkönnyít. A könnyed kontúr természetes módon egy frufrut alakít ki, amely kiemeli a tekintetet. Hajszínben a hangsúly a maximális ragyogáson van. A fejtetőn lévő tincseket a frizuratervező a természetes alaphoz képest sötétebbre festi, majd az exkluzív Jean Louis David 2 in 1 technikával az arc körüli részeket fátyolszerűen kivilágosítja.

fotorcreatedfff_1.jpg

Összekuszált, laza, wavy hatás a Jean Louis David Beach Spray segítségével. Egy rendezett, laza frizura a Jean Louis David CC Cream segítségével. Hátrafésült „rock look” a 80-as évek hangulatával. A frizuratervező kétoldalt lelapítja a tincseket a Jean Louis David Design Gel segítségével.

12961710_756231951143010_1903442982619053025_n.jpg

MIX & MATCH

A vágás alapvonala hátul erősen oválisra gömbölyített enyhén felkönnyített hajvégekkel.

ÚJ EXKLUZÍV HAJFESTÉSI TECHNIKA: MIX&MATCH

A változatos és extra fényű rezes árnyalat elérése érdekében a frizuratervező két exkluzív Jean Louis David festési technikát ötvözött. A hajtövet és a hajhosszt a Gloss rezes árnyalatával visszasötétítette. Ezután az arc körüli tincseket a Sunlight technikával felvilágosította, hogy egy különleges rezes fényjátékot adjon a hajzuhatagnak. Laza, szexi styling a Jean Louis David Beach Spray segítségével.

fotorcreatedz_1.jpg

A frizurát Jean Louis David egy teljesen új dimenzióba helyezi. Egy szűk átmérőjű hajsütővas és a Jean Louis David Curl Therapy Spray segítségével élesen megrajzolt, szoros göndör tincseket alkot, majd a maximális dús hatás elérése érdekében ujjaival összeborzolja a tincseket. Játék a volumennel a Jean Louis David Design Mousse segítségével. Az egyenes haj végei befelé gömbölyödnek.

SZŐKE

Vállig érő bob enyhe átmenettel, borzas, gömbölyű hatással.

Az exkluzív Jean Louis David Artic Light Extreme technikának köszönhetően a hideg szőke tincsek különleges fény-árnyék hatást eredményeznek a frizurában. A hajtövek természetes színűek maradnak, a haj többi részén létrehozott felvilágosítás kiemeli a sugárzó tekintetet. Zavarba ejtően csábító „wavy look” a Jean Louis David Beach Spray segítségével.

fotorcreatedddd.jpg

Érzéki, oldalra fésült haj: A frizuratervező a teljes hajhosszt oldalra fésüli, és a Jean Louis David Fix Spray segítségével tartóssá teszi, hogy a szélfútta hatás egész nap fenntartható legyen.

Könnyed, dús frizura a Jean Louis David CC Cream segítségével. A frizuratervező kétoldalt lesimítja a hajat, és egy félcopfban összefogja, a homloknál lévő fürtökből pedig XL volument alkot, hogy a figyelmet az arcra irányítsa. A frizurát a Jean Louis David Fix Ultime tartja egyben.

12592270_756231744476364_2374904378139637145_n.jpg

A 80-as évek hangulatát idézi ez a dús, hátrafésült frizura. Elkészítéséhez néhány nagy hajcsavarót és a Jean Louis David Perfect Curl styling terméket használta a frizuratervező. Az eredmény: szexi, oroszlános hajzuhatag, amely derűssé varázsolja az arcot.

FÉRFI

A kollekció férfi frizuráját Jean Louis David hátul és kétoldalt rövidre vágja, elöl viszont hosszabbra hagyja, hogy variálni lehessen a frizurát. Brit, retro, 60-as évek... Találd meg a stílusodat!

fotorcreatedsss_2.jpg

BAR Á STYLE

Vége a „Bad hair” napoknak!

A Bar á Style a Jean Louis David gyors szolgáltatása az elfoglalt városi nők számára. 15 perc alatt hajmosás nélkül alkalomhoz illő frizura készül, melyhez bejelentkezés nem szükséges. A frizuratervező egy fonatot készít, mely a homlok közepétől indul. A tincseket fordítva fonja egy érdekesebb színhatás elérése érdekében egészen fejtetőig. Kétoldalt is készít egy-egy szoros fonatot, melyek a fejtetőn találkoznak az előző fonattal egy félcopfba fogva.

fotorcreatedxxx.jpg

A hátsó részeket összekuszálja a könnyed „wavy effect” érdekében. A frizuratervező egy fordított fonatot készít, mely a homlok közepétől indul, és a fejtetőn egy copfban végződik. A hátsó részeket puhítja, hogy mozgalmassá és kuszává varázsolja a hajat. Hátul két újabb szoros fonatot készít, melyeket utána egybefon.

fotorcreatedyyy.jpg

JEAN LOUIS DAVID FODRÁSZSZALON

Jean Louis David 1961-ben nyitotta meg első üzletét Párizsban, azóta több mint 1200 fodrászszalonnal működő hálózata szolgálja töretlenül a nők kényelmét. A kezdetektől egyedi stílusú frizurákat Jean Louis David maga fotózta sajátos, művészi stílusban. Ezáltal vált a korszak kiemelkedő divatformáló személyiségévé: ő az első fodrász, akinek frizurafotói címlapokon jelentek meg olyan jelentős női magazinokban, mint az ELLE vagy a Marie Claire. Munkája a kezdetektől hatással volt a francia divatra, és ez a szoros kapcsolat máig jellemző a márkára. A nagy divatházakhoz hasonlóan minden évben őszi-téli és tavaszi-nyári hajkollekcióival inspirálja fodrászait és vendégeit. A márka első magyarországi fodrász- és szépségszalonja a Batthyány tértől egy perc sétára található, ahol folyamatosan megújuló szolgáltatásokkal és portfólióval várjuk vendégeinket. Nincs szükség előzetes bejelentkezésre, ami messzemenő kényelmet és rugalmasságot nyújt vendégeinknek, ugyanakkor állandó magas minőségű és professzionális teljesítményt követel meg munkatársainktól.

nevtelen_3_3.png

Elérhetőség:
Cím: 1027 Budapest, Gyorskocsi utca 22-24.
Telefon: +36 1 400 9142
E-mail: szalon@jld.hu

További információk:
www.jld.hu
https://www.facebook.com/jeanlouisdavidbudapest

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr398643786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása