Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg a Helia-D Age Controll Plus Sejtmegújító szérumát!

Sejtmegújítással a ráncok ellen

2016. április 22. - Antalfy Krisztina

Néha legszívesebben megállítanánk az időt – már csak a kinézetünk miatt is. Sajnos az idő múlását még nem lehet leállítani, de késleltethetjük a bőr öregedését. Okos öregedésgátló anyagokkal, egészséges és fiatalító gyümölcsökkel, zöldségekkel, és a legújabb, vonásokat lágyító sminkekkel hatékonyan vehetjük fel a harcot az idővel.

fotorcreatedkkkk.jpg

Korán kezdődik

A húszas évek közepétől öregedni kezd a bőr. Ez ellen nem tehetünk semmit, rögzítve van sejtjeink „merevlemezén”, a DNS-ben. De azért van remény. A gének ugyanis csak az öregedési folyamat 25%-át határozzák meg, az oroszlánrészét tehát mi magunk irányítjuk. Elsősorban az életstílusunk határozza meg, mit hozhatunk ki abból, amit születésünkkor kaptunk. Segítségünkre lehetnek a kozmetikai laborok és a természet legújabb és legjobb ránctalanító anyagai.

Harmincasok csak óvatosan

30 éves kortól megjelennek az első ráncok. Először az érzékeny szem környékén, később az ajkak körül is. A feszült, vagy dohányzó nők arca olyanná válik, mintha egy szürke fátyolt terítettek volna rá. Ez amiatt alakul ki, mert a sejtek nem jutnak elég oxigénhez és tápanyaghoz. Ilyen esetben olyan hatóanyagokra van szükség, amelyek aktiválják a bőr felső rétegének sejtmegújulását. A hyaluronsav újra feltölti a bőr kiürült nedvesség-tartalékait.

fotorcreatedd.jpg

Negyvenesek már tudják

A 40-es évektől kezdve a bőr látványosan veszít feszességéből. Elfáradnak ugyanis a bőrben lévő rugalmas kollagénrostok, elmosódnak a kontúrok, a bőr már nem tűnik olyan feszesnek. Új energiával láthatjuk el a sejteket argán őssejttel. Az orvoslásban mostanáig csak a gyorsabb sebgyógyulás érdekében használták, mert beindítják a test saját javító mechanizmusait. A krémes tégelyekben rejtőző, argán őssejt majd kétszeres sebességre pörgeti fel a sejtmegújulást. Emellett segíti az új kötőszövet felépítését, és úgy támasztják alá alulról a vékonyabb ráncokat, mint apró párnácskák.

A Helia-D Age Controll Plus Sejtmegújító szérumát arra fejlesztették ki, hogy optimálisan támogassa a bőr természetes védekező rendszerét, enyhítse a meglévő ráncok mélységét és kialakulását szinte minden korosztály számára. Argán őssejt kivonatot és hyaluronsavat is tartalmaz, hogy a bőr újra feszes és hidratált legyen.

Az argán őssejt kivonat a bőrfelszín legmélyebb rétegébe, az irharétegbe is képes bejutni, s ott kifejteni hatását. Sejtmegújító hatásának köszönhetően belülről tölti fel a bőrt élettel. Csökkenti a szarkalábakat és növeli a bőr feszességét. Az is bizonyított, hogy a bőr klimatizált helyiség és a külső környezet közti folyamatos hőmérsékletváltozás során is rengeteg nedvességet veszít. A hyaluronsav a bőr egyik legfontosabb természetes építőeleme. Egyedülállóan erős vízmegkötő hatásának köszönhetően lehetővé teszi, hogy a bőr feszes és üde maradjon.

A szérum használata: Reggel és/vagy este vigyük fel a szérumot egyenletesen a megtisztított arcfelületre és a szemkörnyékre, majd körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be.

Javasolt fogyasztói ára: 3.990 Ft

A termék csomagolása gyönyörű, természetesen azonnal ki is próbáltam, hamarosan érkezek a teszttel is!

nevtelen_3_11.pngTovábbi információ:
http://www.helia-d.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr638683912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása