Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

Értékeljük a pillanatot!

2016. április 29. - Antalfy Krisztina

Vannak dolgok, amik hirtelen, egyik pillanatról a másikra omlanak össze, megváltoznak, vagy csak észrevétlenül eltűnnek, ettől persze minden kilátástalannak tűnik, mi pedig teljesen tanácstalanokká válunk. Először összeomlunk, padlót fogunk, aztán szép lassan magunkhoz térünk, megerősödünk, végül erőszakosakká, ha kell durvává és érzéketlenekké válunk, hogy megmutassuk a világnak az akarat mindenre képes. Hisz mindig eljön a holnap, és mindig van miért újra kezdeni.

fotorcreatedjjj_2.jpg

Ez a szemléletmód mindig átsegített a nehéz pillanatokon, a borús napokon, mert még én sem vagyok mindig optimista mókagyár. Azonban mindig leporlom magam, felállok és körbenézek a világban, majd rájövök, hogy igen is vannak apró dolgok még az életben, ami erőt ad a folytatáshoz.

giphy_1.gif

Légy hát néha önző, foglalkozz a testeddel-lelkeddel, hisz ha önmagaddal törődsz, az egyáltalán nem egoizmus, hanem szeretet! Hidd el, vannak még remek dolgok az életben, élj hát a pillanatnak, mert ezzel tartozol saját magadnak!

Miután beköszöntött egy újabb péntek, ismét megosztom veled azt az 5 apróságot, amely boldoggá tette az elmúlt hetemet. Remélem te is megtaláltad e heti örömforrásod...

♥ Hétfő

fotorcreateduji.jpgKép

♥ Kedd

fotorcreatedzhio.jpgKép

♥ Szerda

fotorcreatedjjjj.jpgKép

♥ Csütörtök

fotorcreatedffdse.jpg

♥ Péntek

fotorcreatedsd_1.jpgKép

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr138677286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása