Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen még nem volt! Chanel Kubáig repült egy show miatt

Hola Coco! Hola Cuba!

2016. május 05. - Antalfy Krisztina

Végre szabad az út Kubába az amerikaiaknak, akik így már nem csak vásárolhatnak a szigetországban, de ha úgy tartja kedvük, mindenféle korlátozások nélkül akár divatbemutatót is rendezhetnek. Ezt a rendkívüli alkalmat kihasználva Karl Lagerfeld elutazott Havannába, ahol bemutatta a Chanel legfrissebb, 2017-es cruise kollekcióját. Szerintem ezt neked is látnod kell!

fotorcreatedsss_3.jpg

Különleges bemutató volt ez, hisz a decens francia márkától egészen szokatlan kreációk is végig vonultak a Paseo del Prado sugárúton. A tervező merészen használta a színeket, mintákat és a fekete-fehér klasszikusan elegáns ruhák, ill. a Chanel védjegyéhez tartozó tweed kosztümök csak alig-alig tűntek fel itt-ott.

cuba-chanel-airbnb-3_0.jpgKép

A cruise kollekció visszafogott színei és a kalapok az egykori spanyol gyarmat aranykorát idézték, és életre keltették a diktatúra előtt remek időket. Az összeállításokat a Havannába ellátogató felső tízezerhez tartozó amerikaiak öltözéke ihlette, akik Castro előtt bármikor elutazhattak a szigetországba.

cuba-chanel-runway-airbnb-5_0.jpgKép

Szerintem fantasztikus, hogy a nagy Karl Lagerfeld mert valami újba vágni, a márkától teljesen eltérő stílust bemutatni. Harsány és vidám lett az új kollekció, épp olyan, mint maga Kuba mesésen buja hangulatú fővárosa, Havanna.

cuba-runway-airbnb-7_0_0.jpgKép

További képek a bemutatóról:

chanel_res17_052.jpgchanel_res17_072.jpgchanel_res17_185.jpgchanel_res17_385.JPGchanel_res17_571.jpgchanel_res17_681.jpgchanel_res17_823.jpgchanel_res17_1463.jpgchanel_res17_1557.jpgchanel15.PNGKép
chanel432.PNGKép

Tudtad? Barack Obama márciusi látogatása óta egyre több amerikai lépi át Kuba határát. A bemutató hetén máris koncertezett a Rolling Stones, több, mint 40 év után kikötött az első amerikai óceánjáró, és a hírek szerint Havannában forgatják a Halálos Iramban nyolcadik részét.

fcsd.jpgKép

Neked hogy tetszik Karl Lagerfeld kollekciója?
nevtelen_3_15.pngForrás:
VOGUE

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr898702128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása