Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

5 dolog, amit a héten…

2016. május 20. - Antalfy Krisztina

Értékeljük a pillanatot!

Csak ülök az ágyam végén, smink nélkül, kócosan, épp ahogy sikerült kikecmeregni a paplan alól. Ez az otthonom, mégis néha idegennek érzem magam benne. Azt mondják vihar nélkül nincs napsütés, hogy mindenki meg kell tapasztalja a rosszat, hogy értékelje a jót. De mi van akkor, ha már a vihar megtépázott mindent, és a következő hurrikánig időm sem volt tataroztatni? Tudom, nincs megállás, hisz az élet így is úgy is megy tovább, mi pedig meg kell látnunk a csodát az élet legapróbb pillanataiban is.

fotorcreatedbjk.jpg

Bármilyen magasan, vagy épp alacsonyan járok, a földön kúszok, vagy épp repkedek a boldogságtól, nem feledkezek meg önmagamról. Légy hát néha Te is önző, foglalkozz a testeddel-lelkeddel, hisz ha önmagaddal törődsz, az egyáltalán nem egoizmus, hanem szeretet! Hidd el, vannak még remek dolgok az életben, élj hát a pillanatnak, mert ezzel tartozol saját magadnak!

giphy_6.gif

Miután beköszöntött egy újabb péntek, ismét megosztom veled azt az 5 apróságot, amely boldoggá tette az elmúlt hetemet. Remélem te is megtaláltad e heti örömforrásod...

♥ Hétfő

fotorcreatedh_1.jpgKép

♥ Kedd

fotorcreatedhil.jpgKép

♥ Szerda

fotorcreatedhziu.jpgKép

♥ Csütörtök 

fotorcreatedcs.jpgKép

♥ Péntek

fotorcreated_26.jpgKép

Neked mi tette boldoggá a hetedet?

nevtelen_3.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr978740670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása