Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

NYERD meg Te a Scholl körömápoló szettet!

Így lesz körmöd csodás és ragyogó!

2016. május 23. - Antalfy Krisztina

Ki ne vágyna gyönyörű, ápolt, egészséges körmökre, főleg a nyár közeledtével, amikor végre eltesszük a bélelt csizmákat, és előkerülnek a nyitott orrú cipők, pántos szandálok? Ilyenkor még fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk a körmeinkre és a lábfejünkre, hisz nagyon lehangoló tud lenni, amikor a tökéletes összeállítást ketté töri a repedezett sarok és töredezett köröm látványa. Az az igazság, hogy nekem sem voltak ám mindig szép állapotban a körmeim, mígnem rá nem találtam a Scholl körömápoló szettjére. De hogy idén ne csak én élezzem ki ennek a terméknek az előnyeit, készültem Neked egy szuper Scholl nyereménnyel!

fotorcreatedsdsa_3.jpg

A márkáról:

A Scholl a világ első számú lábápolási márkája, melyet 1906-ben az amerikai William Mathias Scholl alapított. A cég mára több mint 1000 lábápolási terméket fejlesztett ki és szabadalmaztatott. 

Velvet Smooth Elektromos Körömápoló Készlet

 

Hogyan működik?


A Scholl Velvet Smooth elektromos körömápoló szettben egy elektromos körömreszelő található, amely 3 cserélhető fejjel rendelkezik. A fejek segítségével mind a lábon, mind pedig a kézen lévő körmök reszelhetők, simíthatók és fényesíthetők. 1 db AA elemmel működik (mellékelve). A tökéletes végeredmény elérését segíti a 7 tápláló olajban gazdag kutikula- és körömolaj.

fotorcreatedlhiu.jpg

Hogyan használd?

1. lépés: Helyezd fel a reszelőfejet a körömtollra, a rendelkezésre álló 2 sebességfokozat közül a kívánt fokozatot kiválasztva kapcsold be, majd reszeld körmeidet tetszésednek megfelelő formára.

2. lépés: Helyezd fel a simítófejet az egyenetlenségek kiigazításához és a köröm felületének lesimításához. Ez készíti elő a körmöket a 3. lépéshez.

3. lépés: Helyezd fel a fényezőfejet és körkörös mozgással polírozd a köröm felületét. A jobb eredmény érdekében kissé nyomd rá a készüléket.

Az eredmény pedig...

Természetes és ápolt megjelenésű körmök, természetes ragyogás Nincs szükség színtelen körömlakkra. Otthon is elérhető professzionális pedikűr/manikűr végeredmény. Időmegtakarítás, egyszerű használat, tökéletesen használható akár otthon, akár utazás során is.

NYEREMÉNY!

A nyeremény tárgya:

Három körömápoló szett és nyereményenként két körömápoló olaj.

Mi a teendő?

1. Lájkold a VoilaMode Facebook oldalát!
https://www.facebook.com/www.voilamode.hu/?ref=bookmarks

2. Oszd meg a cikket!.
Több megosztás, nagyobb esély...


Sorsolás: 2016. július 1. péntek
Sok sikert!

nevtelen_3_19.pngTovábbi információ:
Scholl Magyarország

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr18740116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása